V biose so nastavil ako prvú grafiku PCIe.
Po inštalácii GF 8500 mi v biose stále nabieha "nVidia GeForce 6 series 566W1P16" a ako prvú kartu prideľuje GF 6100.
Následne som chcel urobiť upgrade Biosu ale mi to Vypísalo: Cannot find a valid MAC adress"
Nakoniec som v správcovi zakázal GF 6100 a začal mi obraz ísť cez GF 8500, ale má to háčik lebo GF 6100 mi stále odoberá zdieľanú pamäť.
Dá sa s tým ešte niečo urobiť?
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
ani to nie , ale skusil som "memory size buffer" dať DISABLE a integrovaná grafika zo právcu zariadení zmizla.
Takže grafika je vyriešená.
Ešte ostáva upgrade Biosu ale stále to vypisuje "Cannot find a valid MAC adress". Tá MAC adressa je v biose zapnutá, je to vlastne adresa sieťovej karty.
Asi to skúsim cez FDD mechaniku ale najprv si ju musím niekde zohnať.
v Správcovi zariadení som práve pozeral sieťové karty a zistil som že tam mám tri.
Prvá je Microcom modem, druhá je nForce a tretia Hamachi. Tá tretia má MAC adresu 7A7xxxxxx6B. Na druhej nForce MAC adresa ani nefiguruje ale je tam možnosť zadania "network adress" Ale keď som uvidel formát tej MAC adresy neviem akú hodnotu zvoliť. Vie niekto pomôcť?