mám obrázok tu z netu stiahnutý a chcela by som ho vytlačiť nie na A4 (30x16?) ale vo veľkosti 90x56 a neviem ako? keď otvorím obrázok (v programe nero PhotoSnap) a dám upraviť nájdem veľkosť akú chcem a dám uložiť a tlačiť tak mi to vytlačí zas len na A4
ako to mám vytlačiť?
ja to robim cez MS Word teda vlozim obrazok a podla pravitok vo worde upravim jeho velkost a potom vytlacim... takto som tlacil aj popisky na moje homemade meraky a generatory
// btw. vymaz si tu duplicitnu temu z diskusie
dá sa to pred niekoľkými rokmi som to vytlačila cez skicár ale môj Pc nemá skicár a ani sa nedá nainštalovať ten program som si stiahla ale nikde neviem nájsť kde nastavím tú veľkosť v cm
tak otvor obrázok a stlač Ctrl + R a prepni na centimetre a tam zmeň veľkosť na akú chceš, ale neviem keď ty chceš z jedného obrázka viac A4 tak to ho treba rozdeliť na časti...
Takéto veci sa nastavujú v ovládačoch tlačiarne, nie v skicári - malo by tam byť niečo ako tlač plagátov. Tlačiť sa dá priamo v prieskumníkovi - prvým klik na obrázok - tlačiť, nabehne sprievodca pre tlač, veľkosť sa upravuje potom tlačidlom "predvoľby tlače".