prosím vás
kúpil som novú dosku, lebo stará "odišla"
a musím naformatovať disk, ale rád by som dostal z môjho HDD údaje nejakou zálohou von a až potom formátoval, mám doma tri PC tak machinácie sa dajú robiť. čo doporučujete?
je to nejak možné?
ide o WD800 80GB
záloha ma tak 5GB
sak vytiahni disk so ziadanymi datami a hod ho do ineho PC a data skopi(alebo naopak), po instalacii OS potom opät prehodis niektory disk a data nakopcis spät alebo si to hod na DVDcka
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
ak ma zaloha len 2GB tak si proste vypal na 2 dvd, a nemusis rozoberat pc. potom si to proste skopirujes spat
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
preco by si mal formatovat disk
staci ked pustis instalaciu s cd a das naistalovat na to iste miesto kde bol povodny windows, ono sa to totiz zmaze cely adresar windows
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
preco by si mal formatovat disk staci ked pustis instalaciu s cd a das naistalovat na to iste miesto kde bol povodny windows, ono sa to totiz zmaze cely adresar windows
takto by som to nikdy nerobil, zostane ti riadny bordel v PC