Nazdar Vedeli by ste mi poradit ako mam zapojit sluchadla do PC ked v zadnom paneli mam zapojene repraky? skusal som zapojit sluchadla do predneho panelu ale tak to nejde.diky
z vnutornej strany skrine z vrchu ako usb porty ide audio kabel, ten treba pichnut do dosky HD audio, keby si este napisal dosku tak ti aj to oznacim
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
v nejakom inom elektre zoženieš aj lacnejšie ako na alze.
áno toto je riešenie ak ma zadu 3 výstupy zo základnej dosky a repráky majú 3jacky ako mám ja na logitech Z5500.ale naj riešenie je tak že si zapojí slúchadlá v vpredu a reproduktory vzadu.ale ak má na ZD 6výstupov tak neni problém. zelený a ružový vstup čo je zapojí slúchadlá a do druhého radu zapojí reproduktory. ja mám dole slúchadlá lebo tam je ten ružový a zelený vstup.a hore mam repro a nemám žiadny problém.
Stereo zvuk pre sluchadla a repro ide len zo zeleneho, ostatne jacky su pre 7.1 sustavy, z kazdeho jacku ide nieco ine, napr. zvuk pre sub, zadne repro.
Ak má jeho zvukovka jack-sense (čo HDA má), keby chcel, môže mať všetkých šesť výstupov len pre slúchadlá. @davids5 keď dopredu zapojíš slúchadlá, vypne sa zvuk z reproduktorov?