Ahoj, mam dost velky problem. Jedna sa o moj stary PC ktory som dal mojej mamine, preinstaloval som tam Windows ( Xp Pro ) ... ale hacik je v tom ze neviem aka je tam graficka karta a neviem ju zistit pretoze je integrovana. Programy ako Everest atd... mi ukazuju Unknow a taktiez v Vlastnostiach a nastaveniach mi tiez ukazuje unknow... Fakt neviem ako to zistit, prsim o pomoc. Dakujem.
Oukej, "uf". Je to stará IBM brandovaná doska s ktovieakým chipsetom. Neviem sa dopátrať ani názvu chipsetu ani IGP, čiže ti neporadím... Je to socket 478, čiže najskôr tam asi bude nejaká 815i poprípade nižšie. Neviem či na to vôbec zoženieš ovládače pre moderné systémy...
Čo takto skúsiť vyňuchať v Biose? Alebo vo Windowse sa mi to dalo zistiť, keď som klikol pravým na plochu a dal som vlastnosti a tade som sa popreklikával.
_________________ Keď niekoho baví snowboard, povie sa, že je snowboardista. Keď niekoho bavia autá, povie sa mu, že je motorista. Keď niekoho baví tvorenie hudby, povie sa mu, že je hudobník. Keď niekoho baví programovanie a IT, povie sa mu, že je závislák.