Ako zmenim na PHPBB to co je dolu na kazdom fore:
Mozete vytvarat temy na tomto fore
Mozete opovedat na temy
Nemozete moderovat toto forum
Mozete...
Mozete...
Ako to prenadstavim na svojom fore
asi chce zmenit to ako je to napisane...otvor si lang_main.php najlepsie v nejakom html editore ktory ma ja funkciu hladat a tam si to prepis podla vlastnych predstav
_________________ scobby's PC: procesor - AMD Sempron 3000+ 1.81 GHzpamet RAM - 1 GbHDD - 250 Gb SATA II WDGrafika - ATI Radeon Shapire 9550 256 MbMys : Razer Copperhead 2000dpi chaoz green DVD RW - LG I wanna play a game
ee len keby sa trosku pohrabal v skriptoch tak by to mal
_________________ scobby's PC: procesor - AMD Sempron 3000+ 1.81 GHzpamet RAM - 1 GbHDD - 250 Gb SATA II WDGrafika - ATI Radeon Shapire 9550 256 MbMys : Razer Copperhead 2000dpi chaoz green DVD RW - LG I wanna play a game
Tak to sa na to radcsej kaslem !!!
A mam otazku Viem ze som lama na PHPBB
ale ako si vyzalohujem forum ???
A ako ho potom s toho vyzalohovaneho zase spustim
fsetko s ftp nahras do pc a v administraci das zalohovat databazu...a potom pojdes do databazy a cez SQL to nahras tu zalohu z pc