Kúpil som si malé rádio SENCOR RADIO whit USB/MP3, Model SRD 215 B. Rádio umožňuje aj prehrávanie hudby vo formáte mp3 z USB kľúča, alebo micro SD karty (max 8 GB). Rád by som na ňom počúval obľúbené skladby mojej mladosti keď robím v dielni, v záhrade či fóliovníku, kde nich v mojich 81 zabudnem na bolesti chrbta či nôh. Odskúšal som si túto funkciu rádia, uložil som si na USB kľúč výber asi desiatich obľúbených interpretov (ABBA, Bonie M, Beatles, Demis Rousess, Johny Cash, Frank Sinatra atď) programom Total Commader verz. 9.5. Po ich nahratí som si ich prezrel v Total Comandere, kde boli usporiadané podľa abecedy. No pri počúvaní nahraných skladieb tieto sa prehrávajú v takom poradí, v akom boli nahrávané, teda podľa jednotlivých spevákov. Rádio ich nevie prehrávať v náhodnom poradí tak ako v prehrávači alebo v PC. Keďže počúvať 4 hodiny v kuse jedného speváka nie je prijateľné, mám otázku, či existuje program alebo spôsob ako uložiť skladby v náhodnom poradí, alebo ich prehrávať v náhodnom poradí.
|