to bude nieco na sposob htpc kedze tam vidim mechaniku ktora je zvislo cize by mala asi ta bedna "lezat na boku" alebo nie?
btw. tiez som taku bednu nikdy nevidel na vsetkych co som zatial mal sa dali odsrobovat obidve bocnice aj vrch (na uplne starych skriniach tieto tri diely boli spojene do jedneho ale tiez isli dat dole)
no aj podla man je ta cela bedna cudna ale dostal som ju pred 4 rokmi a bol som vtedy dak ze vobec dajaku mam a vobec soms a do pc nerozumel takze preto sa teraz pytam ekd uz nieco viem
a na lezato nemoze byt pretoze ptoom by ciatcka musela byt opacne a aj usb konektory by boli zle
a neweite mi povedat kde to ma moj pc HDD ??
no ale tak ..my nies me az taky technicky..pretoze z ansej rodiny viem s pc iba ja (15) a moja segra (7rokov) takze nemal ma to kto naucit ale teraz uz viem ze take nidky nekupim
a procesor je dobry ci nie?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 4200+ 2.41 GHz
900 € nestala bedna ale cela zostava ..mys kalvesncia bezdrotove obidva, monitor, tlaciaren hp, bedna , a volant
dokupit by som chcel ale newem ze ake ej dobre a ze ako to namontovat
a este som chcel ze tam kde mam ram mam tam viac volne miesta (sloty neisom si isty coi sa to tak vola) da sa tam este nejaka dat alebo moze byt iba jedna?
ja tam mam 4 zlte sloty a 4 oranzove
taze mozem si ku tej mojejj 896 MB dokupiut napr. 1 GB ? a dat ju vedla tej a mat obidve? a to sa aj nejako instaluje?
chcel si povedat dva zlte a dva oranzove najprv treba zistit aka je skutocna velkost tej ramky a aka je jej frekvencia.
ak by bola 1GB, tak mozes dokupit druhu 1GB ale potom treba pozret v navode ako maju byt zapojene