tam sa tiez rata s nejakou rezervou, pripadne s tym, ze zdroj je nekvalitna EC
sucet TDP grafiky a procesora je niekde tesne nad 200W, takze vykonom stacit bude
co sa kvality tyka, nieje to nic moc
dvolezity
to vsak ale neznamena, ze ti jedneho krasneho dna nemoze zobrat celu zostavu do kremikoveho neba
rob ako myslis, radu si dostal, dalej ta presviedcat nehodlam...holt kazdy si je strojcom svojho stastia
Naposledy upravil killer dňa 22.11.2011 16:21, celkovo upravené 1
no kúp si ten najlacnejší, mne sa raz stalo že som kúpil noname zdroj, samozrejme odišiel asi po necelých dvoch rokoch, mal som šťastie že mi nič nezobral zo sebou, no rovno som kúpil kvalitný zdroj
Corsair je dobrý a lacný zdroj, nevidím dôvod brať niečo lacnejšie ako ten Fortron, ktorý nemá ani pcie 6 pin konektor (trebaloby riešiť cez redukcie a to jedna z estetického a jednak z priestorového hľadiska nieje najlepšie) Corsair sa dá zohnať aj lacnejšie ako na alze... aj za 35 eur
magic píše:
radsej uber z niecoho ineho lebo zdroj je dvolezity mozes prist o MB alebo CPU napriklad kup mensi hdd a dokupis vacsi neskor
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini