Zdravim Vás
,chystam sa zakupit novy LCD spolu aj s novym počitačom,v tejto teme by som potreboval prv odporucit LCD monitor
Mam teraz LG 19´ L1960TR a som s nim spokojny,dakedy som mal stary 15´ ked boli prve pocitace a samozrejme velky rozdiel,no rozdiel vo velkosti je vsimavy aj ak zajdem k bratrancovi a pozeram na 17´.
PC uzivam hlavne na hry a internet,popri tom este hudba a filmy malo co.
Takze niekolko otazok:
1.Ma vyznam kupovat novy sirokouhly 22-24´vzhladom na hry??alebo bude sa na tom horsie hrat ako na terajsom 19´
2.Aky 22´ alebo 24´?Rozdiel v cenach je maly tak asi skor 24´ aby som nelutoval?
3.Ake nejake dobre parametre by mal splnat taky LCD?..myslim na svietivost,kontrast,DVI,HDMI a podobne,viem ze odozva do tych 5ms
4.Aku znacku zvolit?Zameriavam sa na LG ale ako som zacal citat aj Samsung je dobry,Samsung alebo LG?Asus,Acer..a podob.nechcem zevraj je problem s reklamaciami a riesia sa v Polsku.
Nejdem este kupovat PC aj LCD zajtra ani o tyzden,no do konca roka urcite-uz tak koncom novembra by to bolo mozne,a kedze PC neni ako kupovat chlieb tak uz pozeram zavcasu ako cestu by som si k nemu mohol zvolit.
Dizajnovo sa mi viac pacia LG,ale samozrejme pozeram aj na parametre
Som z Kosic,takze kupoval by som z
http://datacomp.sk/ a nezabudnite navrhy do 200E...dakujem