2.5" pata disk [cize nie sata]
je jedno aka znacka, rychlost alebo kapacita.. staci ze 2.5" a ata
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
a ešte by som sa niečo spýtal ak môžem mám problém s notebookom, ked som si chcel kúpiť nanho novú DVDromku mi v predajni povedali že mi vnom chýba nejaká kolajnička a že sa to nedá kúpiť že to tam musí byť.čo je natom pravdy? prikladám aj obrázok priestoru kde by mala íst DVDromka...
http://www.imghost.sk/viewer.php?file=9wqquzfq53o7qefvq7xx.jpg
kupovať som to ani nekupoval...mám to z firmy, prestalo im ísť podsvietenie na monitore a chceli to vyhodiť...tak som si ho zobral domov a to podsvietenie som opravil...ale predtým než som si to zobral stihli odtial vytiahnuť tú DVDromku a HDD
Mám dalšiu otázku a nechcem zakladať novú tému...Dá sa kúpiť do notebooku tá "redukcia" abo čo to je čo je medzi HDD a samotným konektorom v notebooku? neviem ako sa to volá...prosím o odpoved...dík