Dobrý deň. Chcel by som sa vás opýtať na váš názor na tento konkrétny model mini notebooku: Acer Aspire One 722 LU.SFT02.089 . Pripadne mi poradiť nejaké alternatívy v tejto cenovej hladine a hlavne rozmermi.Chcem to pre sestru, ktorá ho bude využívať prevažne na internet alebo hranie sa MMORPG hier a prácu do školy.Tento typ ma zaujal hlavne malými rozmermi a výbavou akú obsahuje. Rád si prečítam vaše rady.
tiež sa pripojím k tejto téme...bývam v zahraničí kde mám pc ale keď jazdím na sk som tam 3 dni odrezaný od sveta a internet tam mám tak si chcem zaobstarať tiež netbook...
nejaký kompatibilný človek čo má s netbookom akú takú skúsenosť by mi mohol poskytnúť nejaké informácie...
moja predstava je tak do 400 eur a okolo 12''...
presne o tom lenove som si včera písal s kamošom na skype...ale ja neviem tá značka lenovo..ja ju nepoznám tak neviem čo môžem od toho čakať a ten procák E-350 čo je zač
lenovo je dobra znacka, od ibm kupili notebookovu diviziu thinkpad- biznis notebooky.
E-350 je konkurencia pre atomy od intelu, ale dosahuje lepsie vysledky.
to uz je na tebe, ten s os, ma aj o 1GB vacsiu pamat aj vacsi HDD a upozornujem nema mechaniku takze instalacia winu jedine z externej mechaniky alebo usb.
skôr som myslel že keďže to je netbook tak ho budem používať len na net poprípade filmy a hudbu a to mi vrelo postačí linux a ušetrím nejakú tu korunu...
myslím že na tom booku sa hry tak či tak hrať nedajú či to je ten alebo onen model ale nato si ho ani nekupujem..