Ahojte,
Neviem si vybrať mobil a rád by som sa spýtal či mi poradíte...
Podmienky:
1. Som športovec, čiže by som rád bral nejaký mobil ktorý aspoň čosi vydrží. Najlepšie odolnejší na nárazi a vodotesný
2. Rád počúvam hudbu. Chcel by som niečo čo vie kvalitne prehrávať hudbu, pokial možno tak s dobrými slúchadlami.
3. Cena nech nieje nejaká ultra-veľká. Samozrejme bol by som rád keby že sa dá mobil kúpiť u nejakého operátora s paušálom ( vijde lacnejšie )
4. Ako som už povedal kvalitné slúcadlá ( Jack konektor ) a celkovo všetky už dneska bežné veci na mobile ( wifi, mapy , GPS nieje nutné ale poteším sa ak bude )
5. Foťák na úrovni. Nechcem žiadne delo, ale aby som mohol kvalitne odfotiť alebo natočiť niečo pri športe a tak
6. Najlepšie android
7. Aby sa mi zasa nepokazil port na slúchadlá (Vid. nižšie)
A ešte rád by som sa spýtal:
Doteraz som počúval hudbu na Ipode 4G. Prednedávnom mi však prestali hrať slúchadlá. Nie že prestali ale hrajú slabšie, bez bassov a vynechávajú toný. Proste sa cez ne už nedá nič počúvať. Slúchadlá su v pohode. Idú tak ako majú takže to je Jack-Portom v Ipode. Všimol som si že keď s konektorom trochu potočím alebo zatlačím tak tá hudba začne hrať normálne. Akonáhle však pustím konektor tak to zasa hrá zle. Neviete čím, a vlastne čo to je ? (Ipod beriem na bike a behám s ním čiže očakávam že to bude tým).