Benyx píše:
Mám Windows xp home a nemám tam žiadny iný antispyware ani firewall len to čo má Windows v sebe čo je pre mňa výhodnejšie NOD 32 alebo ESS? ( ospravedlňujem sa ak sa blbo pýtam ale vôbec sa v tých antyvíroch nevyznám )
no ja by som si nedal ani jeden....
pokiaľ si nenáročný a máš problémy z Angličtinou tak produkty od ESETU bude pre teba to pravé....
NOD32.. je avtivírus, Antispyware..a ešte niečo.... čiže klasika AV systém.... nemá však FW (Firewall)... avšak ten sa dá veľmi ľahko nainštalovať (Comodo, Kerio)..
ESS... je to NOD32 + FW tie isté funkcie a navyše je tu aj FW ale nieje bohvie ako kvalitný..... ale pre bežného užívateľa postačuje...a je lepší ako v XP.. to treba povedať...
pokiaľ by si bol ochotný ísť aj do produktov ktoré sú v anglickom jazyku tak by som ti odporučil od Aviry: Avira Antivir Premium (bez FW) alebo Avira Premium Security suite (FW obsahuje, nedosahuje však takých výkonov a úrovne bezpečnosti ako Comodo alebo Kerio ale je podstatne lepší ako je FW v ESS)
dálej by to bol KIS (Kaspersky Internet Security).. dobrá detekcia a má aj celkom dobrý FW...avšak tento produkt je veľmi náročný na nastavenia...a nieje odporúčaný do rúk začiatočníkom....