liqua1 píše:
To je ozaj debilna rada, hlavne ked zachvilu pride novy/lacnejsi macbook (air).
Tak si ho kup za 1000e...
liqua1 píše:
To ze nesplna ani jednu poziadavku, o tom sa ale netreba bavit.
Idea píše:
Nie, nemusi byt herny... len co som mala stary NB, tak scrollovat soc. siete, pocitat vektory pri grafike, a pod. nezvladal, prehrieval sa a nechaval mi vela priestoru na meditaciu... Zas lahky NB by mi tolko neodpaloval chrbat pri prenasani, ale chapem, ze neda sa mat vsetko v zivote
Idea píše:
Ako parametre by som chcela mať min. 6GB RAM, 500 GB disk, numerickú klávesnicu. Asi samostatnú grafickú kartu, nech sa to dá opraviť a určite nejaké vstupy ako na monitor, jack na slúchadlá. Ktorý notebook je dobrý? Kiežby človek nekúpil niečo hučiace, prehrievajúce a s nízkym výkonom.
Co podla teba nesplna? SSD si vie vymenit za vacsi.
Liqua, na teba uz reagovat nebudem. Pozeram, ze mas za potrebu posthuntit, ale zo ziadnym navrhom si neprisiel (Ano, aj v tomto prispevku + ostatne temy). To ze sa nevies spravat /vyjadrovat uz komentovat nebudem.
K veci:
Len som ponukol novu moznost. Hoci je parametrovo slabsi, no podla mna lepsia moznost, ako 3 - 4kg tazky herny NB, ktoreho vykon nevyuzije. Nitro ma moj brat (Acer Nitro 5 Shale Black), viem o com hovorim. Navyse sa pri zatazi hreje a je ho dost pocut.
U nas vo firme sa taktiez vyuzivaju mac nb na programovanie. Ja som dostal dell:
https://www.dell-shop.sk/dell-latitude-14-5490-5490-5898+ dokovacia stanica je super vec
Samozrejme su aj lacnejsie rady, s ktorymi sa vies zmestit do 1000e.
Na programovanie GTX 1080 nie je potrebna...