Čawte, za chvíľku výde shift 2 tak by som si chcel kúpiť nový volant. Mal som logitech g 27 na ktorom som drvil shift ostošesť . Chcem sa len spýtať či existuje momentálne niečo lepšie ako g 27 alebo mám zostať pri g27.
Auto už mám. Dokonca dve:) Tá g 27 bola celkom dobrá, len som chcel vedieť či nie je ešte niečo lepšie. Niečo som počul o porsche volante. Ale aj tak ten volant budem chcieť čisto len na shift , skúšal som aj gtr 2, live for speed atd...ale nič ma tak nebavilo ako shift. Takže g 27 je úplne naj ??
Po chvili hľadania na internete som zistil že porschce volanty su lepšie ako g25/g27. Byť tebou tak si nekupujem nový volant, g27 je kvalita. Ale ak ti ozaj ide o najlepši volant tak odporučam porsche fanatec s clubsport pedálmi.
G 27 som mal ale predal som ho. Jazdil som s ním hlavne shift, ale po tom som na hry čas nemal tak som nechcel aby na neho sadal prach:) No a teraz keď má výsť shift2 tak rozmýšlam že by som si znovu kúpil volant len som chcel vedieť či je ešte nejaký lepší ako tá g 27. Popozerám sa ešte po tom porsche.