Tak zakupil som si tieto hodinky stiahol amazfit pripojil som sa ku hodinkam a zacalo pripajanie . Potom nabehla synchronizacia A-GPS a tusim v 40 % restartovalo hodinky
Po napojeni som si siel dat zmenit watch face (vzhlad hodin) po kliknuti na urcitu "temu" vyskocilo upozornenie ze sa synchronizacia nepodarila skuste znova ... pocas toho mi hodinoy zamrzli a restartovali sa a ostala povodna tema. Skusal som mobil restartovat aj hodinky obnovit tovarenske nastavenia no nepomohlo.
Zo zvedavosti sme ich napojili na kamosov mobil "o 2 triedy slabsi " stiahol amazfit A-GPS mu nabehlo na 100 percent a tema sa po vybere zmenila bez problemov .
Rozmyslal som kde v mobile moze byt chyba mal som nejake programy na stare hodinoy vsetko som odstranil a nechal novoinstalovany amazfit . Mam cely mobil resetovat na vyrobne nastavenia alebo nejaka ina rada co ak ani to nepomoze ?
// Spojený príspevok 13.05.2020 21:18
Trosku update . Resetoval som cely mobil a nepomohlo to pri aktualizacii agps stane vzdy chyba ... na 3 inych mobiloch to ide len moj sa nechce nejako spamatat
|