Zdravim.
Poriesil som nieco taketo. Ake mate voci tomu vyhrady? Pripadne co by ste vymenili atd. Vdaka.
Tu to je:
MB: Asus M3A78PRO
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+
RAM: CORSAIR XMS2 4GB ( 2 X 2GB ) PC2-6400 800MHz (Pripadne ADATA Vitesty)
GPU: Diamond 4650PE1G ATI Radeon HD 4650 PCIE 1GB GDDR2
Hlavne ma zaujima Grafika. Pripadne co ine tam dat. A takisto aj maticna doska. Ja si myslim, ze je to fajn. Je to v pohode PC za este lepsiu cenu. Nejde mi o nejaky extremny hruby vykon, ale o dobre zelezo za dobru cenu. Preto AMD.
Ok pouvazujem. S tymi ramkami mas pravdu. Az teraz som si vsimol, aky to je cenovy a vykonovy rozdiel. Nejako som zle pocital.
K tej grafike..no uvidime.
Mne slo o to, aby to bol dobry zaklad za slusne peniaze. A to mi uplne vyhovuje. Len som sa potreboval utvrdit.
1 GB? To na čo? Ja som chcel si kúpiť 1 GB kartu a aj som ju kúpil, prehovárali ma aby som bral radšej HD4850 512 MB a ja debil som ich neposlúchol a teraz si
1 GB? To na čo? Ja som chcel si kúpiť 1 GB kartu a aj som ju kúpil, prehovárali ma aby som bral radšej HD4850 512 MB a ja debil som ich neposlúchol a teraz si
Ja viem ze 1GB je prezitok. Ale ako som spominal neberiem od nas a ta Saphire je v akcii. Za 4850 s 512 MB by som dal cca. o 2000 SK viac. A to mi momentalne za to nestoji. Takze u mna spokojnost.