Ahoj mám AMD Phenom 9550 Quad-Core Socket AM2/AM2+ na zakl. doske GIGABYTE GA-MA770-DS3. Chcel by som sa spýtať či bi sa niečo stalo keby som pretaktoval z 2.2GHz napr. na 2.5GHz. Potreboval by som nový FAN?? alebo stačí len zvíšiť otáčky. ĎAKUJEM
na chladice tu sekciu mame, staci pohladat a urcite najdes aj tvoj fenomenalny Phenom, nebudem ti tu rozpisovat co ti poradit, ked sa pripoji ziva diskusia na tuto temu a ako pisem prezri si patricne vlakno, toto tu sa neoplati vytazovat.
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB
Vzdy je lepsie robit vsetko cez bios,ci uz Flash,alebo OC,ale pokial sa na to necitis tak to rob cez Win.
_________________ 92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
OC pozostava z viac casti,hlavne zvysovani FSB zmena napeti CPU pripadne SB nastavovanie frekv.RAM a pod.Problem pri niektorych doskach je hlavne zo zamknutym zvysovanim napetia,ale to zrejme nebude tvoj pripad.
_________________ 92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.