Zdravím,
asi dva mesice dozadu mi začala blbnúť grafika AMD, začala sa sekať a potom už hádzala iba bluescreen s hláškou že sa niečo zaseklo v driveri. Skúšal rom odinštalovanie grafiky aj driveru, preinštalovanie winu a aktualizovanie, inštaláciu pôvodného driveru od výroby a aj najnovšieho a vždy sa stalo to isté.
Chcel by som teda vedieť či sa niekto s takýmto niečím stretol ? A ešte, dalo by sa nejako tú grafiku AMD vypnúť cez bios ? Cez manažéra zariadení som to blokol ale windows si ťahá uktualizácie sám a každý deň mi ju nanovo aktualizuje a potom ide do bluescreenu.
O pár dní mi aj končí podpora pre windows, akonáhle chcem inštalovať novú verziu celé sa to sekne na 45% a hodí bluescreen, lebo chce inštalovať tu grafiku AMD.
Tak by som bol rád ak by sa to dalo nejako natvrdo odstaviť táto AMD 7650M, aby ju ani windows nedetekoval a nechcel aktualizovať a šiel by som iba na Intel HD 4000.
Veľká vďaka za hocijakú pomoc.
PC: HP ProBook 4540s Windows: 10 home 64x - 1803 ver. CPU: i7 3632QM GPU: - Intel HD Graphic 4000 - AMD Radeon HD 7650M Bios: F.68 A 1
|