imho celkom dobre poskladanes len skrinu by som bral Antec Three Hundred ale to je moj nazor.Ak sa ti paci ta TT (priehladna bocnica) tak potom neni o com
jj tych 8 eur priplatim za tu skrinku, Antec je sice kvalitna ale dizajn sa mi velmi nepačil naopak na TT sa mi pači aj dizajn, takže mam isť do toho AMD ?
ano chod do AMD, intel ma stary socket.. ptom by bool narocny upgrade... pri AMD si v buducnu ho budes moct vymenit za x6, x8 ... takze imho AMD zostava je viac do buducna, v porovni s intel so soc 775...
775 soc je skoro mrtvy socket - urcite AMD a co sa tyka skrine radsej antec, nehovorim ze TT je nie je dobra ale napr. u seba som skoro vsetky fany menil, original TT fany trocha revu na moj vkus
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
kua v tom Inteli sú ale debili...do mrtveho socketu stále robia nové procáky....nechápem..neviete im to niekto vysvetliť že robia veľkú chujovinu a nikto im to už nekupuje???
...alebo že by to bolo nejak inak???