Dobrý deň prajem Pánové, chcel by som vás požiadať o Radu do čoho ísť a do čoho neísť a prečo ?
Nakoľko mám záujem poskládať si vlastný Herný PC , dôvodom je že môj starý to už veľmi nerozdýchava
...
Starý PC: Matičná doska : M2N Sli Deluxe socket AM2
Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 3.01Ghz
Ramky: 4x1GB(800Mhz)
Grafická Karta : Nvidia Geforce 750 Ti 2GB / 256 Bit
Chcel by som hlavne zainvsetovať do Matičnej Dosky , Procesoru , SSD disku a možno ak to bude nevyhnutné do Grafickej Karty nakoľko som Grafiku kupoval pred rokom
... Časom by som ju chcel obmeniť , jedná sa o to aby som vymenil čreva pretože do starého pc sa mi vraj už neoplatí vrážať . Vždy som bol zástancom zostavy : AMD no teraz rozmýšľam aj o Intele ktorí som nidky nemal.
Najprv ma prekvapilo to že AMD nemalo dosky s podporou DDR4 a tak isto tie procesory (8jádrové) neboli tak výkonné ako intelove 4 jádrové ..
Čo čert nechcel prišiel k nám Zen a spolu s ním aj socket AM4 , takže som v pomykove do čoho investovať... Všetko ostatné nechávam investovať chcem len do Matičnej, Procáku,SSD a možno aj tu Grafiku ak to nepočká..
Pôjde skôr o herné tituly ako Heroes of the Storm , WOW a na odreagovanie nejaké singleplayeri ako je Mafia,Call of duty, Titanfall, GTA 5, BF nepohneval by som sa ak by sa dalo počítať so 4kčkom do budúcna aby mi to podporovalo. S tým že budem do budúcna meniť aj monitor aj grafiku (aj skôr ak to bude nevyhnutné , dám na vás.)
Otázka je ale AMD či Intel ?
Skladať PC by som chcel z
http://www.datacomp.sk ak by ste mali čas rád by som bol keby ste mi niečo Herné, Rýchle vyskládali s origo Windowsom 64bit . Ďakujem za váš čas a za vaše odpovede Pánové
.
S pozdravom Majlo
// Spojený príspevok 07.03.2017 11:58Poprípade mi vie niekto pomôcť s cenou bez DPH , komponenty z Veľko skladu alebo tak ? Ak ma niekto také vymoženosti tým pádom by sme niečo ešte ušetrili
Ďakujem