zdravim, neviem ci pisem do spravnej temy, na nete som googlil ale vzdy pisu nejaky navod ktory nefunguje... tak skusam tu
nahodil som si na mobil apku android auto podla navodu kedze stale plati nejaky regionalny blok..priamo zo stranky.. apka ako taka ide.. akurat ze je to dokopy nanic... vsade som cital ze to ma mat podporu VLC player, niekde pisu ze kvoli geoblokacii vraj nemusi brat vsetky podporovane apky.
po pripojeni k autu mi to ukaze maximalne google maps - co je ako navigacia premna odpad ale budis..viem sa prisposobit.. aj ked podpora sygic by bola lepsia., dalej tam vidim tie hluposti od googlu na media, proste kraviny.. nevidim tam ine apky ktore by to malo brat.. hlavne vlc mi chyba.. ked si clovek odstavi auto v prirode a pozrie filmik s priatelkou
pripadne aj hudba z mobilu.. atd..skratka multimedia.. lebo takto to je premna nepouzitelne. existuje vobec nejaka apka co to prehra video pripadne aj ine media? auto podporuje android auto ..samozrejme.. mobil mam asus zenfone zoom android 8 co je viac nez dostacujuce.. tak kde prosimvas robim chybu?? vdaka