Stránka: 2 z 5
| [ Príspevkov: 143 ] | 1, 2, 3, 4, 5 |
Autor | Správa |
---|
|
Arte píše: Moj na nazor na vysoku cenu iphone - za kvalitu sa plati....radsej vydat jeden poriadny model rocne ako plno low/mid endov( uz sa priblizuju marketingom k nokii)
A čo tak vydať jeden úbohý telefón, kotrý iba doháňa konkurenciu (iP 4S) a predávať ho za cenu o min 200-300€ vyššiu ako konkurencia?
Ano, to že sa páči vyššie uvedným ľudom (neodbornej verejnosti) je pridaná hodnota, pokial by to niekto chcel, ale u mňa to vyvoláva skôr Fabia/Octavia efekt (nenarážam na kvality áut, Octavie mám rád) už to ma každý (hlavne západnejšie od nás) a pripadal by som si neoriginálne.
|
|
Registrovaný: 08.03.08 Prihlásený: 27.12.20 Príspevky: 2680 Témy: 216 | 216 Bydlisko: Humenne |
No mna by tiez zaujimalo za akcyh podmienok to bolo testovane. Mam doma iPhone 4S, 3GS + sestra ma iP 4 a ani na jednom sa mi nestalo, aby mi crashol nejak OS alebo nieco podobne. Aplikacie samozrejme padli (aj ked od iOS 5.0 si nespominam, aby som mal nejaky problem s aplikaciou), ale bol to problem aplikacie nie OS. Takze asi tak.
|
|
Registrovaný: 12.08.10 Prihlásený: 16.06.24 Príspevky: 6003 Témy: 186 | 186 Bydlisko: Sučany |
Je celkom srandovne sledovat ako si iP fans neustale odovodnujete preco ma ten telefon tak premrstenuu cenu. Neviem, ale ked si kupim telefon za700€, tak od neho ocakavam, ze bude fungovat v 2G, budem moct vlozit SD, budem mat istotu ze pri pade z neho nezostane... atd atd... to su pre mna dost fatalne nedostatky pri takej cene. A nezachrani to ani svizny system.
_________________ Na súkromné správy ktoré sa netýkajú priamo mojej osoby, neodpovedám. Na to je tu fórum. Ďakujem za pochopenie. Zostava: motherboard: MSI B450 MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, Graphic card: Sapphire HD 5780, RAM: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 , power supply: EVGA 650 B3, Sound card: SounBlaster Audigi, monitor: 27" Eizo CX271, mouse: Logitech MX Master, keyboard: Logitech K520, tower: Fractal Design Define R6 Gunmetal Tempered Glass, headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Sennheiser HD650, OS: Win 10 64 bit |
|
Registrovaný: 03.04.08 Prihlásený: 10.12.19 Príspevky: 4667 Témy: 37 | 37 Bydlisko: Trnava |
Arte píše: Moj na nazor na vysoku cenu iphone - za kvalitu sa plati....radsej vydat jeden poriadny model rocne ako plno low/mid endov( uz sa priblizuju marketingom k nokii), ak mam pravdu povedat ios 3 mi vyhovoval viac ako 4 ale este sa mi nestalo nikdy teda ze by mi sekol, vyplo aplikaciu alebo nastal nejaky crash
zabudasna to ze 95% slovenska nema na taky telefon musia teda vyrabat aj low endy, + zabudas na ludi ktorych telefon nezaujima a kupia si ho len preto ze ho potrebuju a nemienia za neho dat viac ako par € .
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] |
|
Registrovaný: 30.01.08 Prihlásený: 26.08.24 Príspevky: 2191 Témy: 115 | 115 Bydlisko: LC,VK,TN |
arte - aka kvalita? ten telefon zaostava asi vo vsetkom za SGS2, ktory je lacnejsi a odolnejsi. Netusim aku kvalitu mozes mat na mysli, ked je rychlejsi, odolnejsi voci padom, odolnejsi voci poskriabaniu etc.
znovu porovnavas dve hmotnostne kategorie, porovnaj si high endy androidu s iphonom
_________________ Pixel 7 Pro Kia Sportage HEV |
|
Registrovaný: 03.04.08 Prihlásený: 10.12.19 Príspevky: 4667 Témy: 37 | 37 Bydlisko: Trnava |
haffen píše: A nezachrani to ani svizny system. jasne ze to nezachrany svizny system ja ho mam v telefon € lacnejsom , to je strasne slaby argument.
Pre mna je pre iphone iba ľ realne argumenty pre kupu IP 1)paci sa mi 2) vyhovuje mi , toto ak mi zastanca IP povie nemam sa snim o com hadata uznavam preco si ho kupuje ale ked mi zacne s vecami typu rychlost atd ...
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] |
|
Registrovaný: 12.08.10 Prihlásený: 16.06.24 Príspevky: 6003 Témy: 186 | 186 Bydlisko: Sučany |
don jebot píše: zabudasna to ze 95% slovenska nema na taky telefon musia teda vyrabat aj low endy
To je len prilievanie do kotla aby sa citili vynimocnejsie.
Kazdy ma ine priority co sa tyka telefonu. Niekomu staci sunka za par € s ktorou sa da telefonovat a niekomu je malo dvojjadrova raketa. Hlavne na mobilmanii maju iP fans tu prvu skupinu za chudakov co si nevedia kupit poriadny mobil a su socky. Aka krasna zaslepenost... // pridané po 11 minútach od posledného príspevkuJa si napriklad high end telefony kupujem nie preto, aby som sa citil ako king, ale ciste a to paradoxne preto, aby som usetril peniaze. Pri telefone pozadujem aj nejaky vykon a ten mi vydrzi dlhsie a moralne neskor zastara. Teraz mam SGS2 a viem ze mi vydrzi 3 roky bez pocitu, ze o nieco zasadne prichadzam a som brzdeny. Telefony co som pouzival predtym, tak bolo citit uz po pol roku ze zastara...
_________________ Na súkromné správy ktoré sa netýkajú priamo mojej osoby, neodpovedám. Na to je tu fórum. Ďakujem za pochopenie. Zostava: motherboard: MSI B450 MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, Graphic card: Sapphire HD 5780, RAM: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 , power supply: EVGA 650 B3, Sound card: SounBlaster Audigi, monitor: 27" Eizo CX271, mouse: Logitech MX Master, keyboard: Logitech K520, tower: Fractal Design Define R6 Gunmetal Tempered Glass, headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Sennheiser HD650, OS: Win 10 64 bit |
|
Registrovaný: 06.07.08 Prihlásený: 13.01.24 Príspevky: 2369 Témy: 134 | 134 |
haffen píše: To mi chces tvrdit ze rok aj 5 mesiacov stare batola vie telefonovat?
Ver ci never,ale vie to uz riadne dlho.Najprv to zacalo tym,ze nqn iba capkala a teraz uz musim davat pozor co robi lebo si ho v pohode odblokuje,spusti tapne na ikonku aku chce a ide...nqjviac sa jej asi paci ikonka telefonu lebo dost casto ki vola:)To asi preto,ze ma ma manzelka vzdy ako prveho...a najnovsie odosiela nezmyselne emaily:)
Neveril by si co dokaze take dieta-telku,magio ci pc vypina ked sa jej nevenujes podla kej predstav-ovladacmi si pusti telku aj magio a tebe uz len kaze pustit rozpravky...
Ale to netvrdim,ze Android je zly.Iba som uz dospel do stadia,ze som pohodlny a chcem hlavne telefon pouzivat a kie sa mu cele hodiny vemovat a hrabat sa v nom a podobne....
|
|
Tak to nebude tým, že by to bolo tak jednoduché, že to zvládne aj malé dieťa, ale len vidí čačané blikajuce svetielka tak to mačká...
|
Registrovaný: 13.07.08 Prihlásený: 17.04.24 Príspevky: 400 Témy: 93 | 93 Bydlisko: Žilina |
http://www.danielvavra.com/articles/tra ... ios5-27379 neviem ci ten clanok tu uz niekde bol... kto ma cas tak si ho moze precitat cely, kto je lenivy tak si dajte vyhladat slovo "android" a citajte vety okolo... je tu dost porovnavany android a IOS na tabletoch od osoby(Dan Vavra) co nemusi apple
|
|
|
Takéto články od samozvaných expertov sú dobré maximálne na vyjadrenie názoru, čítať to je strata času. Ja môžem napísať kopu takých článkov, kde budem nadávať na iOS.
|
|
Registrovaný: 26.07.08 Príspevky: 5101 Témy: 99 | 99 Bydlisko: Bratislava |
A tým, ktorým sa nechce prekladať to, stačí pozrieť na blog Radka Hulána
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W |
|
Registrovaný: 27.04.06 Prihlásený: 02.12.24 Príspevky: 2145 Témy: 236 | 236 Bydlisko: Topolčany |
najviac ma nasere ked musim citat vsetky prispevky, aby som sa docital konecne nejakemu normalnemu argumentu a stale nic. iovecky prosim vymyslite si uz nieco poriadne. a odpoved na nepolozenu otazku: ano, mal som v ruke ifone
|
|
Registrovaný: 08.10.07 Príspevky: 265 Témy: 45 | 45 Bydlisko: Linz |
maugly, najmenej informacne prinosny je tvoj prispevok(ani po tretom precitani som ho kompletne nepochopil).
nechapem preco stale musite preberat to iste:
cena iphonu: pri takom dopyte nema preco ist dole(ale nie vkuse a vkuse to kazdemu vadi.) , preto je trh taky rozmanity, kazdy si kupi co chce, co mu vyhovuje, co sa mu paci....
uzavrenost iphonu: teraz strelim, ale mozno zo sto ludi ktorych poznam naozaj potrebuje otvoreny system asi 5. pretoze je to vasa priorita, ostatny pozaduju od mobilu ine funkcie a napriklad aj vzhlad mobilu je pre mnohych podstatny(napriklad aj pre mna. nebude to na prvom mieste,ale ked uz za mobil vyhodim 400e, tak nech aj nejak vypada, je to napriklad dovod, preco by som si nekupil ziadnu z doteraz vydanych nokii.)
yaJohny píše: je kazdemu jasne, ze v drvivej vacsine, 17r dievca pri pohlade na iPhone a napr. sgs2, da prednost iPhonu
... dnesne 17r dievca skutocne nepotrebuje otvoreny system, ako vacsina uzivatelov, kupia to co im niekto odporuci, co je in, co uvidia v reklame,... , preto ma 4s taky uspech.(aj ked viac menej nic nove nepriniesol)
|
|
Registrovaný: 23.03.08 Prihlásený: 10.01.24 Príspevky: 723 Témy: 110 | 110 Bydlisko: Liptovský M... |
je to zbytocne sa tu hadat ktory system je lepsi a podobne je jasne ze kazdy si bude stat za svojim. ios je navrhuny pre urcitu skupinu uzivatelov a android zase pre inu skupinu uzivatelov. Su to dva odlisne systemy ktore sa fakt ani neoplati porovnavat lebo stale hraju okolo toho tie iste pesnicky...proste kto chce android kupi si HTC za 400 ecok a kto je fanusik apple a ma hlbsie do vcrecka si kupi ipohne za 600euro a je uz jeho vec ci sa mu rozbije pri prvom pade na zem alebo si kupi nejaky kozmicky obal nan...apple ma fanusikov po celom svete dobre sa im to predava maju zarobky skoro najvissie tak preco by mali nieco menit...
|
|
|
matiseek33 píše: ... dnesne 17r dievca skutocne nepotrebuje otvoreny system, ako vacsina uzivatelov, kupia to co im niekto odporuci, co je in, co uvidia v reklame,... , preto ma 4s taky uspech.(aj ked viac menej nic nove nepriniesol)
Presne tak, zostáva dúfať, že sa tým smerom nepustia aj iní výrobcovia. A pritom to tak vždy nebolo, ešte si pamätám, kedy bol iP 2G a 3G viac-menej jediný telefón s kvalitným dotykovým displejom na trhu, vtedajší naväčší konkurent Omnia i900 mala síce otvorený systém, ale komvinácia rezistívnej obrazovky a malých ikon bola nepoužitelný, iP vtedy nič nekonkutovalo, potom ale prišiel Nexus One, Desire, SGS, DHD, SGSII, ktoré sa posúvali ohromným tempom, pričom apple za vyše dva roky akurát úboho doháňal konkurenciu, nepiniesol nič nové... deň pred predstavením iP 4S som veril že na druhý deň budem objednávať nový iP 5 s 4"+ displejom, 0.6mm telom atd. atd. a počas predstavovania som si hovoril, že príde ešte jeden telefón, že s týmto šuntom (4S) nemôže konkurovať snáď ani apple, a potom ten nový pajác že: "Sorry folks no iPhone 5 yet." Dúfal som, že ľudia sa spamätajú, ale na západe sú ešte sprostejší ako som si myslel. A tom som relatívne fanošík Apple, mám od nich viacero vecí - MBP, používam iMac 27, mám rád Mac, ale iPhone je blbosť.
|
|
Registrovaný: 06.07.08 Prihlásený: 13.01.24 Príspevky: 2369 Témy: 134 | 134 |
haffen píše: Tak to nebude tým, že by to bolo tak jednoduché, že to zvládne aj malé dieťa, ale len vidí čačané blikajuce svetielka tak to mačká...
Neviem kde na iPhone 3G blikaju svetielka,ale tak dobre no.A mas pravdu HTC teda neni cacany,neblika a nema svetielka...absolutne ju nebavilo hrat sa s Wildfire ci HD7
|
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 19.12.24 Príspevky: 14266 Témy: 315 | 315 Bydlisko: Bratislava |
Hosi, nechcete tymi dristami zaplnit temu "Sofistikovaný malware napadl až 5 milionů zařízení s Android" ? Je len par riadkov nizsie. Je uz vazne trapne, ze taketo temy su prazdne, zatial co temy ako tuto neustale otvaraju a plnia ludia s komplexom lacnejsieho telefonu ... .
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
|
tak podla lookout to nebol malware, ale agresivna forma reklamy
|
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 19.12.24 Príspevky: 14266 Témy: 315 | 315 Bydlisko: Bratislava |
Ja som ale narazal na nieco ine
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
|
Johnnny píše: zatial co temy ako tuto neustale otvaraju a plnia ludia s komplexom lacnejsieho telefonu ... .
Vlastnim sgs1 a sgs2, takze podla tvojej logiky som mal pravo otvorit tuto temu, kedze su cenou porovntelne 4s
|
|
Pravo samozrejme mas, ja sa len divim, ze ta tie "tliachanice" este bavia
|
Registrovaný: 19.12.08 Prihlásený: 20.12.24 Príspevky: 18762 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Slovenský G... |
Johnnny píše: plnia ludia s komplexom lacnejsieho telefonu ... .
Takže tí ktorý nemajú iPhone sú zakomplexovaný chudáci a žobráci, ktorý ho nemajú len preto lebo si ho nemôžu dovoliť.. gratulujem
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini |
|
Ale o to predsa vobec nejde.
Mna nezaujima kolko je kto ochotny dat za telefon. Plnu sumu za iPhone nedam a ani som nedal.
Mna len sere to, ze len co sa objavi nejaka tema s Apple, pribehne sem niekto kto ho nema a zacne plakat aky je drahy, nic nevie a ze jeho android je lacny vie vsetko a este nieco naviac. A ked nedajboze nieco povies, si ovca.
|
McDog píše: Neviem kde na iPhone 3G blikaju svetielka,ale tak dobre no.A mas pravdu HTC teda neni cacany,neblika a nema svetielka...absolutne ju nebavilo hrat sa s Wildfire ci HD7
Boze, hovorim z pohladu maleho dietata.
Spartan.Ex Mal som Omniu a v tej dobe bol povazovany za top telefon. Co bolo ale pokakane, ze mal dnes uz hnusny W6.5. S Androidom by to bolo vazne delo. Lebo na tu dobu mal nadpriemerny vykon. A vlastne to bol najvykonnejsi telefon na trhu.
|
Registrovaný: 23.03.08 Prihlásený: 10.01.24 Príspevky: 723 Témy: 110 | 110 Bydlisko: Liptovský M... |
Johnnny píše: Ale o to predsa vobec nejde. Mna nezaujima kolko je kto ochotny dat za telefon. Plnu sumu za iPhone nedam a ani som nedal.
Mna len sere to, ze len co sa objavi nejaka tema s Apple, pribehne sem niekto kto ho nema a zacne plakat aky je drahy, nic nevie a ze jeho android je lacny vie vsetko a este nieco naviac. A ked nedajboze nieco povies, si ovca.
Plne s tebou suhlasim, vseci sa tu odvolavaju aky je drahy a ze za tu cenu by mal vediet aj varit ale v skutocnosti je len par blaznov co si kupi iphone za jeho plnu sumu. Vascina ludi si ho kupuje na vysoky pausal a da zan 1/3 ceny.
|
|
No vidis... a ja mam nazor, ze radsej si kupim telefon za plnu cenu a operatorovi budem davat minimum ako to kupim za par supov a preplatim to cez pausal X-krat viac.
Johnnny ked je tema o Samsungoch a spol., tak je tsm tiez vzdy plno jablckarov. Tak tvoje stazovanie sa nie je ozaj na mieste. A navyse kedsa tak pozeram, tak je to tema aj o Androide.
|
Registrovaný: 30.01.08 Prihlásený: 26.08.24 Príspevky: 2191 Témy: 115 | 115 Bydlisko: LC,VK,TN |
noa? za tretinu ceny potom mozu mat aj sgs2 alebo sensation xe a vyjde ich to stale lacnejsie..trapny argument
_________________ Pixel 7 Pro Kia Sportage HEV |
|
haffen píše: No vidis... a ja mam nazor, ze radsej si kupim telefon za plnu cenu a operatorovi budem davat minimum ako to kupim za par supov a preplatim to cez pausal X-krat viac. Johnnny ked je tema o Samsungoch a spol., tak je tsm tiez vzdy plno jablckarov. Tak tvoje stazovanie sa nie je ozaj na mieste. A navyse kedsa tak pozeram, tak je to tema aj o Androide.
Prave nie je, o tom to je. Vazne sa pozri na temu ktoru som uviedol vyssie, alebo aj ine temy. Tie su prazdne. Rovnako ked je nejake "Keynote" Applu. Ale to je asi zbytocne riesit, kedze niekomu to zjavne robi dobre.
Este raz sem napisem, ze riesit pomer cena/vykon je za istych okolnosti uplna hovadina a preto vobec nema zmysel riesit veci typu Android/iOS. A kto to nechape ... no s tym nik nic nespravi.
|
Spartan.Ex píše: a potom ten nový pajác že: "Sorry folks no iPhone 5 yet."
Ach boze, to nepovedal "ten nový pajác" (Cook), ale redaktor Engadgetu takto ukoncil textovy prepis.
|
|
Stránka: 2 z 5
| [ Príspevkov: 143 ] | 1, 2, 3, 4, 5 |
Podobné témy | Témy | Odpovede | Zobrazenia | Posledný príspevok |
---|
| v Mobilné zariadenia | 2 | 423 | 12.12.2020 16:37 stiv | | v Ostatné operačné systémy | 17 | 997 | 28.01.2013 16:48 BlackBoy | | v Android, iOS, Windows Phone (Mobile) | 1 | 476 | 10.02.2022 14:52 shiro | | v Ostatné programy | 2 | 391 | 23.11.2019 10:58 tatko Tom | | v Ponuka práce | 0 | 598 | 05.06.2015 14:23 Elenty | | v Smartfóny a tablety | 28 | 1117 | 13.07.2012 1:48 fAk3 | | v Herné konzoly | 18 | 955 | 26.12.2012 22:57 Gravedigger | | v Android, iOS, Windows Phone (Mobile) | 0 | 567 | 09.10.2014 10:28 LubosMercy | | v Kúpim | 3 | 426 | 15.12.2013 19:43 kllr007 | | v Android, iOS, Windows Phone (Mobile) | 5 | 789 | 23.08.2015 23:19 tomtomas878 | | v Obchody, reklamácie a právo | 5 | 541 | 30.12.2011 20:50 oliverc | | [ Choď na stránku: 1, 2 ] v Smartfóny a tablety | 41 | 3023 | 15.12.2011 21:16 haffen | | v Kôš | 0 | 40 | 19.09.2017 17:43 odo | | v HTML, XHTML, XML, CSS | 4 | 2128 | 02.08.2017 14:52 hawo | | v Novinky | 1 | 946 | 26.05.2010 1:56 Ferinciatko | | v Predám | 0 | 271 | 13.05.2020 12:20 $ph!nX |
|