Stránka: 3 z 4
| [ Príspevkov: 102 ] | 1, 2, 3, 4 |
Autor | Správa |
---|
|
ja som mal Jailbreak ale su s tym iba problemy, je to nestabilne a mierne to spomaluje system, obcas padne Springboard, obcas zamrzne, obcas sa ikonky niektorych programov zmenia na biele ikonky, nestava sa to casto ale vie to nasrat
|
|
Registrovaný: 18.12.08 Prihlásený: 15.06.22 Príspevky: 18912 Témy: 479 | 479 Bydlisko: Považská By... |
Kto je trochu sikovny tak nepotrebuje JB a vie telefon otvorit rovnako ako keby ho mal. Staci iPhone pripojit ku linuxu a mas pristup ku vsetkemu.
|
|
|
tak otvarat ho nemam dovod, JB som potreboval na automaticke vypinanie 3G pri zamknuti displeja (setrenie baterie) a jeho automaticke zapnutie pri odomknuti a tiez hlavne na skrytie nepouzivanych aplikacii a napr. debilneho Newsstandu, ktory sa ani neda presunut do priecinku
|
|
Registrovaný: 26.07.08 Príspevky: 5101 Témy: 99 | 99 Bydlisko: Bratislava |
"WSJ s odvoláním na své vlastní zdroje stejně jako na japonský list Nikkei" potvrdili to výrobcovia displejov? Potvrdil to Apple? Kludne to môže byť klamstvo a aj keby nebolo, môže za tým byť všeličo. Možno len skôr predstavia nový iPhone a chcú mať pri začiatku predaja viac zásob. Možno sa chystajú predstaviť lacnejší iPhone a očakávajú prepad predajov tohto drahšieho. Kamarát si v decembri zobral iPhone na paušál a dodali mu ho až minulý týždeň. Je dosť ľudí (vrátane mňa ) ktorí si predĺžia paušál a chcú telefón okamžite, nie o 2 týždňe, tak miesto iPhonu zoberú Samsung, ktorých je všade dosť. Stačí aby si Apple ukrojil z marže, operátori tým pádom môžu znížiť cenu a ostatní výrobcovia zažijú smutné časy
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W |
|
Registrovaný: 18.12.08 Prihlásený: 15.06.22 Príspevky: 18912 Témy: 479 | 479 Bydlisko: Považská By... |
david3504 píše: Stačí aby si Apple ukrojil z marže, operátori tým pádom môžu znížiť cenu a ostatní výrobcovia zažijú smutné časy Pekne povedane. A je to pravda nech kazdy tvrdi co chce. Na druhej strane nemyslim, ze by apple bolo v situacii kedy by znizovali ceny..
|
|
|
no neviem, fakt sa mi strasne paci iPhone tym minimalizmom, nezabuggovanostou ...ale uz je to ide na ukor praktickosti ....obcas mam tiez situacie, kedy je perfekcionalizmus na ukor produktivity ...vedeli ste, ze Jobs kedysi davno este, ked si kupil byt, tak si ho roky nezariadil nabytkom, lebo si nevedel vybrat? presne takto mi to teraz pripada s Applom, tak pridaju jednu-dve ficury na rok aby to bolo "minimalisticke" ale je strasne neproduktivne, iPhone 4S ani 5-ku si urcite nekupim, ak nebudu robit inovacie, momentalne som rozhodnuty nechat si 4-ku tak cca pol roka a potom kupit nejaky napr. HTC One X
este jedna vec co sa mi paci na iPhone je lightning conektor, uplne best, najlepsie je na nom je, ze sa da strcit z oboch stran, nema ziadne viditelne "haciky" na zachytenie, pekne drzi, pevny a odolny, mohol by nieco iniciovat aj "androidaci" a vymysliet nejaky standard, ten microusb je oproti lightning strasny SHIT, jeho jedina vyhoda je ze je tak rozsireny, ale aj 30-pinovy apple konektor bol rozsireny a dlhe roky pouzivany no treba ist dopredu a nie drzat sa pri zemi
|
|
Ako chceš byť "produktívny" na mobile? Keď chceš kanceláriu do vrecka, kúp si Blackberry, na všetko ostatné je iPhone vhodnejší a ak mu chýba nejaká funkcia, v App Store určite bude nejaká aplikácia.
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W |
|
|
tu produktivitu som porovnaval s realnym zivotom, nie s produktivitou na iPhone, proste ze obcas chcem spravit vela veci ale kym som si nie isty na 100% tak nakoniec nespravim nic
|
|
Vlad píše: a potom kupit nejaky napr. HTC One X Aby si potom neostal sklamany... Hovoris ze nic neinovuju a v zapati vychvalis ich konektor..tak asi inovuju nie? Co tam maju este pridat? Vodotrisk a noznicky?
|
|
|
appky su fajn, ale ked napr. potrebujem synchronizovat databazu hesiel z dropboxu s password managerom v PC a v mobile, tak to na iPhone nejde, da sa to len tak, ze importujes subor z dropboxu do appky v iPhone, a ked tam nieco zmenis, musis ju zase rucne exportovat do dropboxu a nahradit stary subor novym ...to je o hovne "synchronizacia"
alebo napr. ze chcem aby sa mi na pozadi aktualizovali fotky kontaktov z profilovky na FB, nejde to, funguje to tak, ze appka sa mi raz za tyzden pripomenie a ja zapnem appku a musim kliknut na "aktualizovat" a tak sa fotky kontaktov zaktualizuju ......a viem ze sa da prepojit contactlist z faceboku ale to mi nevyhovuje, pretoze nechcem mat milion-patsto kontaktov z facebooku v kontaktliste s cislami, chcem cisto len fotky
ta uzavretost je v mnohych pripadoch naprd
|
|
|
mirom píše: Vlad píše: a potom kupit nejaky napr. HTC One X Aby si potom neostal sklamany... Hovoris ze nic neinovuju a v zapati vychvalis ich konektor..tak asi inovuju nie? Co tam maju este pridat? Vodotrisk a noznicky? haha ...a co teraz? konektor nerobi z tehly telefon ...nebudem si 5-kovy iPhone kupovat kvoli konektoru, ale je to pre mna vyznamne plus
|
|
Registrovaný: 27.09.09 Príspevky: 9457 Témy: 218 | 218 Bydlisko: Bratislava |
Daron píše: Zaujimalo by ma, koli z vas co tak velmi nadavaju na aplikacie ich maju stiahnute a cracknute a kolki si ich naozaj kupili a podporili tvorcov, aby mohli nadalej zlepsovat kvalitu svojich produktov... napríklad ja cracknuté tam nemám nič a jednu kúpenú, ktorú používam dennodenn (a whatsapp je zadarmo len na rok)
Ja takisto. Na zaciatku som rootol Nexus, lebo sa mi to nechcelo vsetko platit, ale nakoniec to vsetko platim Co sa inak tyka tej produktivity s mobilom, suhlasim s davidom. Mobil nie je produktivne zariadenie. Vybavis tam tam telefonaty, precitas maily a to je cele. A ako som uz pisal, vdaka aplikaciam pre business sferu je navyse iPhone neporovnatelne rozsirenejsi nez ktorakolvek konkurencna platforma. Jediny prinos Androidu bol u mna mass-storage, ktory ale momentalne nefunguje a ja musim zase riesit preco. Ked som nedavno potreboval preniest nejake fotky z maminho firemneho PC s XP, tak Nexus nebol rozpoznany a stahovat drivre som nemohol. Z tohto dovodu mi pride daleko produktivnejsie kupit si 32 GB USB kluc. Nehovorim, ze to nie je vyhoda, ale uz by som sa na to nespoliehal.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
Semp píše: (a whatsapp je zadarmo len na rok) Hej? To som netusil a po roku ti da vyzvu aby si ho zaplatil? To ma aky vyznam. Nechapem preco sa neplati hned. Ako vravim ja som si ho na Appstore kupil no napriklad minule bol zadara na par dni takze da sa vychytat aj akcia. Je na to aj akasi aplikacia, ze ta upozornuje na veci co su v akcii. Johnnny co viem tak na Droide staci povoli cudzie zdroje v nastaveniach a mozes zvesela instalovat cokolvek aj bez rootu.
|
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 15.11.24 Príspevky: 14264 Témy: 314 | 314 Bydlisko: Bratislava |
Je to mozne, neskusal som.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
|
tak momentalne ma napadlo, ze Apple asi straca aj tu vyhodu, kedy je ich 30-pinovy konektor velmi rozsireny ze je v kazdom drahsom aute a predavaju sa pren reproduktory kombinovane s dock stojanom a kopec ineho prislusenstva ....konkurencia dava do smartfonov kombinaciu NFC+bezdrotove nabijanie a toto riesenie je omnoho univerzalnejsie a pohodlnejsie riesenie
|
|
Registrovaný: 03.06.06 Prihlásený: 01.06.14 Príspevky: 2627 Témy: 55 | 55 Bydlisko: Brezno |
Co ja viem tak niektore drahsie auta maju USB port s oznacenim iPod, kam strcis USB kabel a autu je uplne jedno co je na druhej strane, popravde som este nevidel auto ktore by malo built in 30 pinovy konektor. A aj keby, stale existuje redukcia.
|
|
Registrovaný: 20.01.08 Prihlásený: 20.11.17 Príspevky: 28 Témy: 5 | 5 |
Freelan píše: Co ja viem tak niektore drahsie auta maju USB port s oznacenim iPod, kam strcis USB kabel a autu je uplne jedno co je na druhej strane, popravde som este nevidel auto ktore by malo built in 30 pinovy konektor. A aj keby, stale existuje redukcia. Drahšie autá Lenže my na Slovensku si nemôžeme dovoliť nové BMWčko Nám stačí Kia, Chevrolet či nejaký Opel
|
|
|
Pokial viem práve Kia aj chevrolet majú prípojku na apple zariadenia aj v nižších modeloch, BTW iP 5 už nepripojíte ani vo Veyrone Mne sa ten iP začínal páčiť, ani nie kvoli tomu samotnému zariadeniu, stále si myslím, že High-end androidy sú proste technicky lepšie zariadenia, ale na iP sa mi páčila práve tá podpora, jednoduchosť, ovládanie iných zariadení pomocou iP, rôzne možnosti čo sa týka áut ako už bolo spomínané, ale zmenou konektora to trochu pokazili, aj keď ten 30-pin bol naozaj zastaralý a chcelo to zmenu... a Android už má takmer rovnakú podporu.
|
|
Spartan.Ex píše: ale na iP sa mi páčila práve tá podpora, jednoduchosť, ovládanie iných zariadení pomocou iP, rôzne možnosti čo sa týka áut ako už bolo spomínané A koli comu inemu maju ludia tie zariadenia tak radi..To je presne ono.
|
|
|
Mali by sa vsetci dohodnut na jednom konektore a nie hrat sa kazdy na svojom piesocku...
|
|
|
Pre Apple by to nebolo výhodné, oni z vlastného konektoru dosť ťažia, čudoval by som sa, keby išli na micro USB ako ostatní.
|
|
To by bolo skvele, uz davno som rozmyslal nad tym ake super by bolo keby bol univerzalny konektro uplne pre vsetko, pre telefony-tablety, notebooky a kazdu podobnu elektroniku no to je asi nerealne.
Tak ale apple ked chce mat nadalej svoj konektor tak by mohli na zariadenia okrem neho robit aj usb, ktore by sluzilo cisto na nabijanie a nebolo by nim mozne robit nic ine, ved to by mali len vyhodu
|
|
|
Ale bolo by to technicky náročnejšie, možno by to pridalo na velkosti telefónu a boli by krizitovaní, pokial by tam dali konektor čisto na nabíjanie, to nedáva logiku, to určite nikdy nespravia, oni majú svoj konektor, ktorý je v autách, rôznych dokoch atd. nemajú dôvod prechádzať na USB.
|
|
Registrovaný: 03.06.06 Prihlásený: 01.06.14 Príspevky: 2627 Témy: 55 | 55 Bydlisko: Brezno |
Ak sa bavime o lacnejsich autach tak drviva vacsina je predavana bez autoradia a samotny clovek si potom kupi uz vlastne autoradio dle chuti a tam ma xy vyberov, urcite niektore podporuju aj iPody. A aku ma logiku ak si maitel kupi novy i5 za 900eur a auto ma 3 alebo 4 nasobnu hodnotu? Chapem chapem, aj tak ale existuju redukcie pripadne moznost napojit telefon na AUX, pripadne BT. A na ten univerzalny port nevidim jediny dovod. Chceli zaviest microUSB to sa im nepodarilo a podaktory vyrobcovia pribalili len redukciu, ktora pomoze v pripade ze ju zabudnete doma spolu s nabijackou. Skor si myslim ze univerzalne napajanie by malo byt viac v notebookoch nez v telefonoch. Najviac rozsirene modely maju bud mikroUSB alebo applovsky konektor a na to zozeniete nabijacku takmer vsade. Horsie je to uz s lacnejsimi modelmi napr. od samsungu ktore maju tie cudne konektory este aj na pripojenie sluchadiel.
|
|
|
dalsi konektor iba na nabijanie je hlupost, zbytocna
a Apple urcite neprejde na microUSB, ved ten konektor je oproti Lightning uplny shit, ale keby spravili jeden konektor pre vsetky telefony tak by to bolo fajn
co sa tyka aut, tak nehovorime o 10-rocnych passatoch a ani 2-rocnych ktora dufam ze ma v zaklade vobec autoradio, tieto auta bezia mozno u nas na Slovensku
|
|
Keď má auto konektor pre iVeci, zanemá to, že má klasický 3,5 mm jack, ktorý je upravený tak aby sa dal strčiť aj do iPhonu a iPodov. Nevšimol som si, že by nejaké autá mali 30 pinový konektor a popravde ani neviem, načo by tam bol
|
|
ked ma auto konektor pre iVeci, znamena to, ze iPod/iPhone sa da do docku a vodic moze cez auto prepinat pesnicky
|
|
Nemajú to už nové autá automaticky bezdrôtové? Kamarát nedávno kupoval Mercedes E a iPhone ovláda bezdrôtovo, predtým mal nejaký Android a fungovalo mu to tiež.
|
Stránka: 3 z 4
| [ Príspevkov: 102 ] | 1, 2, 3, 4 |
|