Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 8 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 05.04.11 Príspevky: 1693 Témy: 50 | 50 Bydlisko: Žilina, Pop... |
Mám taký problém : Vytvoril som si applet na rýchlo z fungujúcej aplikácie. V princípe sa zadá http://.../ adresa do textfieldu a button vyberie zo zdrojáku všetky linky ( či už živé / neživé ). Keď to spúšťam v netbeanse tak všetko funguje ale na webe žiaľ nie. Link na applet: http://st.fri.uniza.sk/~mudrak3/index2 Event buttona : Kód: private void button1ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) { textArea1.setText("\f"); try { ArrayList<String> array = new ArrayList<String>(); ArrayList<String> vystup = new ArrayList<String>(); URL adresa; adresa = new URL(textField1.getText()); BufferedReader kod = new BufferedReader(new InputStreamReader(adresa.openStream())); String riadok; while ((riadok = kod.readLine()) != null) { array.add(riadok); String[] pom = riadok.split(" "); String xxx; Pattern pattern = Pattern.compile("http://[^ \"]+"); for (int i = 0; i < pom.length; i++) { xxx = pom[i]; Matcher matcher = pattern.matcher(xxx); if (matcher.find()) { textArea1.append(matcher.group(0) + "\n"); } } } textArea1.append("---------Koniec---------"); } catch (MalformedURLException ex) { JOptionPane.showMessageDialog(null, "Zle zadana URL !"); } catch (IOException ex) { JOptionPane.showMessageDialog(null, "IOException !"); }
} Keď som skúšal tam vypisovať len nejaký string tak všetko šľapalo. Nepotrebuje to URL nejaké privilégium alebo ? Ak to spustím v prostredí nb všetko ide ako má. Za návrhy budem rád
_________________ rMBP 13 2015 iPhone 7
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Citácia: java.lang.UnsupportedClassVersionError: MainApplet : Unsupported major.minor version 51.0 inými slovami, na lokále používaš inú verziu JDK ako na serveri... Potrebuješ, aby to bežalo pod rovnakou verziou. Skontroluj si, čo ti beží na serveri a podľa toho to prerob.
_________________ C#, PHP, ... |
|
To je kde ten error ? V nejakej konzole pri debugu ? Inak som to poslal 5tim ľuďom a im to ukazuje...
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Hmm, prečo mám taký dojem, že tu nekompatibilnú verziu mám ja... Toto mi vyhodilo, keď som si chcel tú tvoju stránku načítať v Chrome. Proste klik, povoliť spustenie a hodí ma to do chyby. U teba sa to ako prejavuje? Ak je chyba v tomto u mňa (s javou sa vážne moc nehrávam...), mal by si to mať asi nejako ošetrené. Jop, bolo to u mňa...
|
Je chyba u teba teraz aj priateľka nainštalovala javu a jej to zobrazuje dokonca aj v chrome mne to pekne zobrazuje teda ten dizajne je otras ako ale proste mi nefunguje v tej časti len ten event, keď tam nastavím iba ta.st("som biedny") tak to ide v poho
|
|
Skúsil by som tam pridať ešte catch(Exception) či ti to nehádže na pozadí nejakú chybu.. Čo vidím, tak riešiš v podstate len input/output a formát URL. Čo ak by ten applet hodil nejaký iný typ chyby? Povedzme s tými právomocami. Ako sa s tým hrám, pokiaľ v tom zadám rovnakú URL na akej je applet, čiže ( http://st.fri.uniza.sk/~mudrak3/index2), tá funkcia ti prebehne v poriadku a hodí ---------Koniec---------, keďže tam nemáš žiadne linky. Pomôže ti to v debugovaní?
|
To je pozoruhodný úkaz vďaka za tip. ale prihodil som tam linky ale neprejde mi ich tak či tak ... ED: zle som nahodil linky teraz to ide zatiaľ
|
|
Dobre hotovo ja som to zle podpísal teda som si to ani neuvedomil že sa to nepodpísalo
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 8 ] | |
Podobné témy | Témy | Odpovede | Zobrazenia | Posledný príspevok |
---|
| v JavaScript, VBScript, Ajax | 0 | 351 | 08.12.2011 17:55 juro41 | | v Assembler, C, C++, Pascal, Java | 3 | 745 | 15.01.2011 15:45 juho | | v Assembler, C, C++, Pascal, Java | 0 | 336 | 19.04.2010 23:27 mysacek | | v Assembler, C, C++, Pascal, Java | 10 | 1786 | 16.09.2007 9:13 imcold |
|