grafickym programovanim sa moc nezaoberam, ale cs_vredraw a cs_hredraw by mali byt nejake vlastnosti okna, este jedna vec : ak sa chces hrat s oknami, tak je podla mna celkom dorby programik ResourceHacker, a PeResourceExplorer, ich spolupracou sa da urobit novy projekt, v ktorom si upravujes okna (WYSIWYG editor) a niektory z nich vypisuje aj zoznam aktualne pouzitych vlastnosti v danom prvku. a ak chces stlacit tlacidlo v okne, tak musis kontrolovat spravu WM_COMMAND a nasledne handle okna, ktore generovalo tu spravu, potom je podmineny skok na proceduru, ktora nasleduje po stlaceni tlacitka. parameter MB_OK je len symbolicka konstanta, ktora znamena , ze sa zobrazi v messageboxe tlacitko s napisom OK. dalej v programe ju nepouzijes ziadno. Mozes len kontrolovat, ktore tlacitko namessageboxe bolo stlacene, co je ale v pripade MB_OK zbytocne.
MSDN som nasiel tu :
http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=6ff3bc60-32c8-4c22-8591-a20bf8dff1a2&displayLang=en
ale ma to 2 GB, stahoval som to asi 12 minut a linux mi iso necita, takze neviem ci je to ono. - po restarte ti poviem, aby si zbytocne nestahoval
edit: Uspesne som to nainstaloval a su tam asi vsetky API ( a nielen api)