hh... ale niečo mi chýba v ostatných ac čo v ac1 je a to ten neuveritelny nádherný výhlad na mestá a na ten hrad v masyafu a také velké spoločenstvo assassinov síce aj v broterhood sú tvoji assassini ale max 11-12 ...
a iank som zvedavý ako to ubisoft dotiahne do konca z tým príbehom lebo je to zamotané až až
Pozor spoiler :
tam o tom jablku že nemá žiadne schopnosti a že nerozdelilo more že to jablko vie robiť len ilúzie a ty čo akože boli z 1. sveta či jako ...
a že altair teda ezio aj desmond su potomkovia adama a evy ktorý zasa boli potomkovia bohov a ludí preto maju eagle vision lenže adam a eva ukradli to jablko a tak boli vykázaný z raja celkom zaujimavé to je a že desmond nezacharnuje svet len pred templármi ale aj pred slnkom či ako
inak v AC 2 ked odomknete the truth tam vydíťe ako adam a eva bežia z jablkom a ako keby ich niečo nahánalo a ten svet vypadá celkom moderne ... (až na to že su nahatý
)
a inak Kingtommy vdaka tebe som si prešiel všetky ac odznova a až potom som zistil že Apple of eaden je len niaky stroj na robene ilúzii to som predtým netušil...
Dalši spoiler neodporúčam prečítať pre tých čo nehrali broterhood :
A som zvedavý čo sa stalo z lucy jak ju desmond pichol z hidden blade a ptm čierna obrazovka a konec ...