mam ale cele leto mi bola na dve veci, book sa vysporiadal s tym kralovsky a ako pisem aj na Clock. nieje o com.
obor je ale vedeli preco to robia, osobne sa uz teraz tesim ako ho po zaruke posuniem dalej v rodine na net a take internetove veci ale predtym sa tesim do rozborky a prepastovania lebo tento book sa nebudem bat ani opity otvorit kedze je to nie makovy kvet.ale hrube plasty, vrch mas pogumovany a prejdes len hocijakou ponozkou a je krasny matny cisty.
edit:este sa vratim k veku NB zatvaram ho a otvaram niekedy aj 5x za den za dobu co ho mam 1 rok a mesiac tak panty a sasi drzia ako za nova, rovnako kladie odpor aj pri otvarani a zatvarani, co je nie az tak bezne, nepodstatna vec ale co to napovie o konstrukcii.
samozrejme aby som nechvalil len Asus, mozno aj MSI to ma podobne dobre ale fakt je ze som vsetko zelezo aj pri desktopoch vyskladal s ROG komponentov tak mi to nejak prirastlo k srdcu,lebo som nic od asus nereklamoval este, tak mi to ostalo aj v segmente hernych notasov a v buducnu sa zas poobzeram len po bookoch s ROG
u mna sa to zatial napno prejavilo to motto: Rock Solid-Heart Touching...pomozem si?
pamatam sa ked prisiel za mnou kolega poskladat masinu tak sa pytal co si ma kupit ze mi zaplati za zlozenie dake drobne...
tak som mu povedal kup si komponenty ROG ked uz nevies co s peniazmi a dones to poskladam gratis, kup nieco ine a rad si zoberiem odmenu...jeho posledne komponenty boli Rampage ROG uz tri generacie.
co sa tyka SSD kazdu chvilu sa to budem snazit rozhybat to otravne startovanie...
takze RAID ma neminie
https://www.youtube.com/watch?v=5l428ic ... cXVRMgXOEg