Citácia:
lenze ked si zapnes dx10 na hentej karte tak ti to pojde tak 1-2fps, radsej si kup ati1950pro alebo gt, s tym uz si nieco zahras
molotow sa stavým, že máš GK nejakú 1950GT-čku. Také drísty čo píšeš si nechaj pre malé deti a nie tu..... Som hral Lost Planet s 2600XT na DX10 a išlo mi to na medium v pohode bez sekania.
Citácia:
Samozrejme,DX10/10.1 sa v HD2600 hodi maximalne na plnu funkcnost rozhrania Aero vo Windows Vista,inu logicku pouzitelnost som bohuzial nenasiel
Jasné až na to, že okrem crysis ide na tejto karte každá hra na high detailoch.....
-----------------
Inač na tomto fóre dávate ľuďom fakt super rady lebo x1950GT a 2600XT by som povedal výkonovo veľmi podobné karty s AA vyhráva o niečo 1950-ka bez AA 2600XT. (hoci ak dáte na hre plné detaily a vysoké rozlíšenie je podľa mňa AA vôbec nanič - sám to mám odskúšané)
Kľudne sa do budúcna môže stať, že ten čo mu radíte tu 1950-ku dva krát klikne na ikonu hry a napíše mu že potrebuje DX10, aby ju spustil. Potom si povie, že radšej mal zobrať 2600XT sice by to hral na low ale hral by to ..... Tým chcem povedať, že nie každý čo tu píše o radu meni PC po roku možno dvoch.......