prosim poradte co je lepsia kupa.moc sa v tom nevyznam tak by som bol rad za neaku odbornu radu....vyuzival by som to len na skratenie volnych hodin v skole...pisane prac vo worde pozeranie filmu a podobne...ziadne narocne hry...
/ Acer Aspire One A150-Bb Atom N270 1.6Ghz/ 2*512MB/ 80GB/ UMA/ 8.9" LED CB/ WiFi bg/ 5-v-1/ SD/ CAM/ XP Home - modrý cena: 257,19 EUR /
7 748,07 SKK
asus EEE PC 1000HD cena:7 707,74
budem moc vdacny za kazdu radu
diky moc
Eee, ale nie HD ale "iba" H. HD je totiž verzia s Celeronom a to je odpad. To už fakt radšej ten Acer, aj keď to tiež nie je žiadna výhra. Eee 1000H by malo ísť s cenou trochu dole, keďže prišlo na trh nové 1000HE, takže prípadne nejaký čas počkaj a kúp 1000H.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
nooo len nechcem s tym robit zadne velke veci...doma mam normal comp...ide mi fakt len hlavne o pisanie si bakalarky v skole ked mam volno a podobne...tak by som chcel vedet ze keby si mam vybrat ktori z tychto dvoch tak ktori....ja viem akurat ze asus ma disk 160GB a acer 80GB..hry tam mat nepotrebujem tak ten disk by asi aj stacil 80GB ked by slo o to,inak moc nevem aky je tam rozdiel...preto som chcel neakych odbornikov aby mi poradili:)ale dakujem aj za prve rady....
asus je ovela lepsi.
ma lepsi touchpad, a ked budes robit bez mysi, tak pri minibooku od aceru by si trpel.
a eee sa da otvorit o 180stupnov ako kniha, a acer ovela menej.