Caute moja grafika (ASUS GeForce GTX 650 Ti) uz mi isla 2-3 roky no nejakym zazrakom mi vyhoreli nejake pofiderne "diody" neviem presne povedat co to je ale postnem foto ako to asi vyzera : http://imgur.com/LUnFqfG. Fotka nieje mojej grafiky na mojej su vyhorene. Neviete ako sa volaju a ci sa daju vobec nahradit ? Dakujem .
to co si oznacil na obrazku su keramicke kondenzatory, hodnotu ti asi nikto nepovie, pretoze schemy niesu dostupne, jedine odmerat na funkcnej karte a podla toho kupit nove.
Co je uplna blbost k takto starej karte, kup novsiu, z bazaru... v dnesnej dobe nema zmysel vrazat do 6 rokov stareho hw
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
to co si oznacil na obrazku su keramicke kondenzatory, hodnotu ti asi nikto nepovie, pretoze schemy niesu dostupne, jedine odmerat na funkcnej karte a podla toho kupit nove.
treba urobit toto: z tej funkcnej treba jeden ten kontenzator vypajkovat odmerat kapacitu (co som nasiel na internete lepsiu foto su zapojene paralelne), napajkovat naspät a podla toho zohnat /kupit kondiky na tu kartu kde su zhorene pripadne neviem odkial si ale u mna by sa to dalo poriesit.