Dobry den, vlastnim notebook asus k55v (intel core i3, 4gb ram, 120gb ssd + 500gb hdd, nvidia gt635). Dneska som nieco chcel skusit v biose nastavit, a zapol som "Launch csm" ulozil som nastavenia ale nevypol pc tak som surovo vypol pc v biose cez tlacitko a od kedy sa vypol tak nejde zapnut.. Pri zapnuti preblikne ledka najprv na caps lock a numericku klavesnicu a potom na hdd a zhasnu a svieti len diodka, ze notebook je zapnuty a je cierna obrazovka ani neblikne ze zapne osvetlenie lcd ale uplne tma..ako prve som vybral hdd, sdd, wifi a ramky a stale nic, dal som dnuka ramku stale nic, tak som vybral baterku z notebooku a drzal gombik na zapnutie par sec a aj tak nic.. Tak som rozobral notebook a vybral cmos baterku pockal som 5 min a dal ju spat a zapol notebook a stale nic.. Zapol som ho bez tej baterky a stale nic.. Skusal som rozne kombinacie ma klavesnick a nic, pripajal som externy monitor cez vga a stale nic
.. Proste celu dobu svieti ledka , ze notebook je zapnuty a proste dalej nic nerobi.. Uz som zufaly a neviem co robit a do servisu to nosit velmi nechcem. Dakujem na pripadne rady.