Dobry den. Potreboval by aom surne poradit ohladom kamosovho pc. Predvcerom som mu prerabal pc (mobo, psu, cpu, fan) z intel pentia dvojjadra na amd fx6300. Menil som teda aj dosku za Asus M5A97 PRO, zdroj EUROCASE 650 WA, APFC, 14cm fan 80%eff (viem ze to ofrflete ale potreboval to za laco a aj tak lepsie nez jeho predchadzajuci noname) a fan SilentiumPC Spartan PRO HE924. Problem je pri bootovani. Ked som prvy krat spustil pc svietila cpu led. Po resete cmos nabehlo vsetko ok a pytalo obnovenie nastaveni biosu tak som ponastavoval tak ako mam aj ja doma (epu, boot priority,...) nasledne ulozil a pc sa zapol. Nainstaloval som win a vecer vypol. Ale vcera ked som zapol tak znova svietila dioda a nic tak som rozmyslal a napadlo ma ze to robilo aj u mna (nepamatam ako som fixol) tak som prehodil ramky z A1 a B1 do A2 a B2 a zapol. Znova konfiguracia, nwm preco lebo bateria je nabita, start windowsu a vecer vypnutie. Dnes zapnem a znova cervena led. Ramky dnes uz nepomohli takisto ani vybratie baterky. (Este dodam ze klikal som aj tlacidlo mem ok a svietilo cpu led a blikalo na cerveno mem ok) Ramky su 2x KVR1333D3N9/49.
Edit
Pc som este raz cely rozobral a osadil ramky do A2 B2 a ide akurat ze po nastaveni biosu, vypnuti a naslednom zapnuti o 5 min stale pise
"Please enter setup to recover BIOS setting.
Press F1 to Run SETUP"
A stale po odpojeni zo site je to iste. Baterky som skusal 3, vsetky nabite a nic.