To ta chapem sak v poho lenze toto je max pre moju.
teda hlavne chipsetu. tak zato ak ma niekto napad ako to vyriesit sem snim. ja uz viac ani nemozem ist. ako nahle ma v burne 50C a viac vyhadzuje ma stale do Win-u a potom sa to opakuje kazdych 15 min cca. mam vsetko vyskusane je to kvoli chipsetu.
a z druhej strany ked si to vezmes tak, box Asus-acky hlinikovy chladic (s orig.pastou a bez vrtule) chladi tak isto ako novy medeny este aj s ventilatorom.(4500rpm) a lepsou pastou a chladi to tak isto.
Ved to nejde do hlavy.
Tak za to tu su urcite lepsi odbornici ako ja ktory maju skusenosti s tymto problemom.
Tak poradte ako dalej.
Este k tym hram: takze kde to robi problemy je R A 3 a RA3 UPRISING a NIEKEDY aj NFS PRO STREET vtedy uz ma nad 53 a to uz fakt sa ani znovu neda pustit hra.
Ostatne ktore bezia ale ta teplota je tych 50: CC3,CC3 KW, CRYSIS 1,2, COMBAT ARMS, SPLINTER CELL 4, LOST PLANET, FEAR 2.
ostatne uz tak nezahrievaju chipset.
Inak vsetky teda vacsina mi ide na 1920x1080 bez FSAA a AA(ten mi ani netreba pri takom rozliseni(detaili stredne vyssie, pri strategiach na plno), kvoli ramke trochu viac cita ale inak v poho ide vsetko
CPU teplota idle: 56C (a to je chladic z celerona
), v burn : 60C viac nie. a to nadavali na Prescotty ze sa hreju. ale inak vyberal som si ho sam podla cisla na procesory. a som snim velmi spokojny.
Graf.karta: teplota idle: 58 v zelenom - burn 66 zlte) takze tiez v poho
a PC mi ide cca cely tyzden v kuse take prestavky su nie viac ako 1 hodina ked je vypnuty.
teplota v izbe 21C. je v nej klima takze tiez v poho
no to je asi tak veskere info
Proste potrebujem dostat teplotu chipsetu pod hranicu 47C a menej. !!!!!! to je najhlavnejsie