Zdravim. Mam taky problem. Vyskladal som si pocitac, nastartoval, nahodil XP, vsetko fachcilo - stastny jak blcha. Nainstaloval som ovladace na matersku, grafiku, vsetko OK. Na druhy den, ked som ho zapinal, ozvalo sa dlhe pipnutie, co ma hned upozornilo, ze nie je vsetko v poriadku. Ale comp normalne nabehol a fungoval. Potom sa mi ale stalo, ze pri niektorom restarte mi comp vypisal, ze nastal problem s hardwarom a ci chcem spustit windows v safe mode, aby som mohol problem odstranit. Tak som to urobil a cez spravcu som kontroloval hardware - vsetko pracovalo spravne. Tak som restartoval, zase dlhe pipnutie, ale comp sa spustil normalne. Pre istotu som znova nahodil drivre a restatoval. Zase dlhe pipnutie. Ale fungovalo vsetko normalne, vsetky ventilatory ficali, teploty boli v poriadku, USB porty tiez. Potom sa mi aj stalo, ze uprostred startu sa mi zrazu vypol mnitor, pocitac bezal dalej, a monitor nic. Musel som resetovat. To by mohlo naznacovat problem s grafikou. Raz sa mi pri starte ozvalo dlhe a styri kratke pipnutia, co podla manualu tiez znamena problem s hardwarom. Ale uz neviem, v com by to mohlo byt. Poradte mi, pls, bojim sa ten comp pouzivat, aby som tam nieco neodpalil. Este sa pre istotu opytam (som lama v tomto) - ventilator od zdroja netreba nikam pripajat? A skrinkovy ventilator - ma za pripojenim na zdroj rozbocovac s dalsou koncovkou na zdroj - samca. Ten tiez nemusi byt nikam pripojeny?
Info o zostave (pisem sem pre istotu vsetko, aj ked je to asi zbytocne):
INTEL Core 2 Quad Q6600 2,4GHz,1066MHz, 8MB,
ASUS EN8800GT/G/HTDP, 512MB DDR3
WESTERN DIGITAL Caviar SE16 250GB, SATA II
Skrinka ThermalTake MAMBO black VC2000BNS
Chladič ARCTIC Freezer 7 PRO
ASUS P5K-E/WIFI-AP - P35/ICH9R, PCIe x16, DDR2 1066, SATA II
4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC8500 A-DATA
LG GSA-H55L černá (black) - SecurDisc, LightScribe, bulk
Zdroj CORSAIR VX550, 550W, ATX2.2, SATA, 120mm ventiáltor
|