tak kupil som braskovi PC, no a nedavno mi volali ze si mozem ist pren v predajni mi povedali ze boli nake problemy s doskou , a vzapate povedali ze problem bol len v nakom nastaveni v biose, ze to bolo 8 hod na testoch a cojaviem na com seckom , ale ze mam si to zobrat na wikend vyskusat a ak to bude padat mam stym znova prist, lenze ja ked som PC doma zapol tak na zaciatku sa spytal bios ze ci chcem vstupit do biosu alebo nahrat defaultne nastavenia a pokracovat v bootovani, tak som dal nech mi nastavy default nastavenie. no po hodine to padlo, a je to nestabilne teraz to pada kazdu chvilu. Nema stym niekto skusenosti a nevedel by povedat ake je to "nastavenie?"
Zostava :
ASUS P5Q3 pro
intel q9550
ati radeon asus 4870 1GB
kingston 4GB 1333mhz
550W forton
diki moc za rady
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
1. asi máš v prdeli baterku, pretože nemôže pýtať default nastavenie pri zapnutí
2. "nastavenie" si musíš pýtať vo firme, kde ti to nastavovali, nikto nevie čo ti nastavovali, default nastavenie je "ideálne", bezpečné nastavenie, s ním by to malo ísť na 100%, jediné čo ma napadá je chybné nastavenie pamätí.
3. ak to bude padat mam stym znova prist
omg jasne ze tam pondelok pojdem a zaniesem im to tam, ale len ma zaujima ic niekto nemal podobny problem ci by nevedel poradit , a uz sa ma nepyta na tie nastvenia spravilo mi to vtedy prvy a posledny krat co som ten pc zapinal
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....