Zdravím už si neviem rady tak sem píšem ak by mi niekto poradil dosť mi pomôžete
,,, pred cca rokom som na nový asus s56c s problémami nainštaloval windows 7 namiesto predinštalovaného windows 8. Potrebné zmeny v biose som porobil všetko išlo ale aj tak som mal problem spojazdniť tam ten windows ale podarilo sa. Par krat vyhodilo modru smrť ale potom bežal dalej. Teraz ju vyhodilo znova ale už sa nerozbehne ani v nudzovom ani žiadnom režime len spustí vždy opravu štartu. Našiel som aj prikazy na opravu MBR cez prikazovy riadok no nepomohlo ani to.
No ked chcem preinštalovať win hoci aj za 8 už mi to je jedno ale potrebujem zmeniť bootovacie priority v biose no v biose je všetko zašednuté nedá sa meniť nič len čas a heslo uživateľa ktoré soom nastavil a už sa nedá ani zrušiť lebo ma napadlo či to nechce najskor nastaviť nejake heslo a až potom robiť zmeny. Defaultné nastavenia sú tiež zašednuté a baterečku odpojiť nemôžem pretože ntb rozoberať nechcem v záruke. Aj keď mačkám F11 alebo 10 tuším tak by malo ponúknuť ako na vačšine že z čoho bootovať no mne vyhodi len nejak ten pevný disk s Windows 7 ...
Už neviem kde by mohol byť problém prečo sa nič nedá nastaviť nemôžem stym nijak pohnúť ..