ahojte mam par dni v rukach novy tablet s win8.1..a mam taky problem chcel som si tam nainstalovat nejake hry nech sa nenudim ked nemam k dispozicii net napriklad vo vlaku.. a nainstaloval som si cez obchod asphalt 8 ale ked ho dam spustit.. tak sa mi hra normalne nacita zapne v menu si vyberiem napriklad ze quick race dam spustit ukaze mi normalne ze sa nacitava a za par sekund padne na domovsku obrazovku... stalo sa mi to aj ked som hru preinstaloval a stalo sa mi to aj s dalsimi hrami napriklad drift mania: street outlaw pri tejto mi len nacitalo uvodne loga a hned spadlo na domovsku obrzovku..aj ked som hru preinstaloval a restartoval tablet stale to iste... idu mi tam akurat v poriadku hill climb racing, reckless racing ma niekto tento tablet alebo tablet s win8 a ma tento problem?? tablet je dost vykonny 4jadro 2gb ram takze myslim ze tam problem nebude.. a este v hre kde bola potreba naklanat tabletom tak aj ked som nim naklonil absolutne sa nic nedialo a v nastaveniach nebolo ani ziadne nastavenie na zapnutie toho naklananie nic... viem ze tablety s win8 niesu na hry ale sem tam by som si nejaku zahral.. vie mi teda niekto poradit v com by mohla byt chyba?? ci v tablete alebo nejakych nastaveniach
|