Zdravím.
Mám závažný problém s týmto netobookom, už ozaj neviem, čo mám skúsiť....: /
Známy mi tento ntb. doniesol s tým, že mu nejde wifi, z ničo nič. Skúšal som preinštalovať, odinštalovať, nainštalovať, vybral aj fyzický wifi modul, znova zasunul wifi modul do ntb, nainštaloval všetky dirvers.... atd... Nič nepomohlo, v správcovi som ten modul korektne videl pod harware-om. No to je len začiatok problému. Povedal som si, že skúsim čistú inštalačku Win7 a uvidím, či na nej rozchodím wifi. Klasická rutina, v biose boot z DVD, po nabehnutí inštalačky som si vytvoril dočasný HDD oddiel, na ktorý som chcel nainštalovať čisté Win7. Všetko prebehlo v poriadku, 7mičky sa nainštalovali. Čakal som na finálny reštart po inštalácii, ten prebehol ako mal. No po ňom nie som schopný ABSOLUTNE nabootovať systém z HDD. Jednoducho ako keby ho bios nevidel, pri tom ho fyzicky v biose vidím. Bootovanie mám nastavené správne. Skúšal som všemožné konfigurácie v biose, bios som aj preflashoval na najnovšiu verziu atd....
Jednoducho už neviem, kde by mohol byť problém : / Pripomínam, HDD fyzicky vidím v biose, dokonca, ak pustím inštalačku Win, korektne si ten disk nájde a nainštaluje systém. Vidím ho aj pod Linuxom, Hirens Boot CD z live distribúcií. Len mi jednoducho neche naštartovať z obyčajného bootu po reštarte, pod biosom. Ani LED-kontrolka mi po reštarte nepreblikne... : / Nejaký návrh na riešenie????
|