Zdravim, potrebujem radu od nejakeho servisaka kym to nepredam zbytocne pod cenu skrz piiip .
Takze casova os
Tento nb ma mlady, mal ho na stole pod nabijackou, ci bol vypnuty alebo len spal neviem, proste mu to mamka vytiahla z kablu ked sme odchadzali z domu, zeby to nemal na kabli bez dozoru..
potom doslo k problemu ze nesiel zapnut nb. po case aspon zacal nabijat. na nete som nasiel navody jak skusit ozivit, ze sa stava ze nereaguje a pod.
Postup vybratia baterie, start tlacidlo na 30sec, ci az 60 , dat na kabel, vlzoit baterku sa chytil, nb nabehol aspon, normalne fungoval, dal sa restartovat . Jedina chyba bola v klavesnici, nesli klavesy, niektotore davali rovnaky znak , proste mi to pripadalo jak keby bol obliaty a mlady sa samozrejme neprizna. na folii medzi klavesnicou a doskou bol nejaky bordel co vyzeralo jak vysusene nieco , ci jemne vykrystalizovane... tak som nb dal normalne vypnut. skuskit zapnut som nedaval kedze klavesnica nereagovala, odlozil sa asi na 2 tyzdne a objednal som z ali novu klavesnicu..
Lenze odvtedy uz nereaguje na nic, ani nenabija ani nechce nabehnut nic, osvedcene ostupy z webu nepomohli.. doska sa neprehrieva nikde , jack konektor funkcny, baterka ma asi 9V este .. proste ci neni nejaky figl jak to nastatrtovat , alebo ci je doska ozaj v piiip , zeby to bol predtym jej posledny vykrik pred smrtou.. fakt neviem.
nechcem ho dat prec napr za 100 s tym vedomim ze niekto spravi sup sup a ma dobry nb v ruke za par €..
dik za nejake rady, do servisu ho nedam...v zivote som nebol s nicim v servise, ci pc,nb alebo auto
.