Mám viac-menej zvláštny problém s mojou novou zvukovkou ASUS Xonar DX. Po nainštalovaní ovládačov ide všetko ako má - tj. keď prepnem na 2 channels tak idú len dva a keď dám viac tak mám aj priestorový zvuk. No keď zapnem hru (keď si predtým nadstavím 6 resp. 8 channels) priestorový (5.1) zvuk ide normálne,no keď hru vypnem a prepnem späť na 2channels (chcem počúvať hudbu tak dávam 2) tak mi hrá len pravý a lavý reproduktor. Aj keď prepnem späť na 6 resp. 8 channels tak stále hrajú len dva. Keď odinštalujem ovládače a nainštalujem nové,tak to zase ide normálne. Kde môže byť chyba ?
...mám ešte jednu otázku,ktorá s týmto (fakt len možno) súvisí. Keď som ju zapájal tak som ju najprv skúšal dávať do PCI-E x2 slotu (neviem ako ma to napadlo,asi som nepostrehol ten malý čierny x1 nad x2) , no a keď som ju tam dajak narval a skúsil som zapnúť pc tak len blikla dajaká kontrolka na doske a zatočili sa všetky ventilátory raz a inak nič (pc zhasol) ale čo je najhoršie - ucítil som dajaký dym (áno,vypol som predtým zdroj). Keď som vybral zvukovku a priložil som si ju k nosu tak sa mi zdalo ako keby to išlo fakt z nej. Lenže keď som ju potom dal konečne do toho správneho PCI slotu tak všetko išlo normálne. Starú integrovanú som vypol v BIOSE a odinštaloval som jej ovládače. Potom som nainštaloval tie na tu ASUS-ku a robí to hento,čo je spomenuté vyššie.
...repráky mám Logitech Z5500 a Windows 7 x64 Ultimate.
_________________ GIGABYTE EP45-DS3L,INTEL E8400 3.0GHZ,A-DATA 4GB EXTREME EDITION VITESTA,GIGABYTE GTX260 216SP,WESTERN DIGITAL CAVIAR GP 500GB,SAMSUNG SH-S223F,FORTRON BLUE STORM II 500W,ACUTAKE ACU-COOL |