LuK(1@$h píše:
ved som ti napisal ze nerozumiem tomu co myslis pod pojmom "kvalita obrazu" staci ked mi to napises a budem konecne v obraze .... neviem cim ta zhadzujem ...
kvalita obrazu cod2 = kvalita textúr hry cod2
ak som napisal ze som mal nastavene na karte 9250 directx9 a textury extra - tak kvalita textury bola primerana tomu co ta karta moze zo seba vyplut /tym som nenapisal ze textury boli uzasne,,praveze som spominal ze textury neboli nijako odlisitelne od nastavenia kvality textur na high
---z tohoto vsetkeho teda logicky vyplyva ZE sme narabali s nepravdivym predpokladom ze karta 9250 mala dirextx9 zapnutu....mala to iba hra nastavene ale v skutocnosti ako napisal kolega sa to preplo na dirextx7 a tym je tato cela problematika vyriesena...
..dalej som napisal ze ako druhy krok na otestovanie mojej grafiky je to aby som nastavil na 9600xt directx7 a sledoval pripadne sekanie...ak nastane sekanie pri directx7 na 9600xt bude to znamenat ze pri karte 9250 mi hra cod2 neseka a pri 9600xt seka....co by mi potvrdilo chybnost karty 9600xt kedze tu mam topic s nazvom SPONTANNE VYPINANIE MONITORU.. kde tuto zalezitost riesim...