ahojte mam zostavu s grafikou hd4870x2 a 4gb win7 64bit atd ... mam problem ktory my zacal od vcera len tak znicoho nic mi napisalo tu spravu display driver stopped and ... a zasekol sa pocitac a musel som ho restartnut dneska to robilo tiez ani jednu hru mi kvoli tomu nejde ani hrat . kompletne som pc vycistil aj odinstaloval a znovu nainstaloval drivery na grafiku tie najnovsie aj updatol ine drivery a nic stale to iste uz ma ide z toho slahnut , vsetky teploty su ok tak uz neviem v com je problem prosim pomoztemi lebo ma drbne uz .... kolko hodin to robim ...
// pridané po 6 hodinách 41 minútach od posledného príspevkuTak dneska som este preinstaloval a reformatol win 7 a nainstaloval cat 11.6 ati driver pre grafiku hd4870x2 problem bol prec som si myslel ale ked som zapol hru tak zamrzlo a mohol som iba vypnut comp nasilu , tAk po restarte som dal hru do windowed mode (okna) a islo vsetko vpohode ale ked som ju prepol do full-screen tak hned zamrzlo ( ta moja karta ma crossfire takze v okne ide iba 1 a ked dam fullscreen maju ist 2) no a teraz neviem co robit pomoze prosim niekto