*=PLaYeR=* píše:
Samozrejme ze ju pouzivam, to je vyborna utilitka na OC grafik. Ak ju zapnes tak sa ta spyta ci chces vypnut ATI Hotkey Poller, vypni ho. Mas ju iba dole v paneli. Klik pravym a tam das Hardware>Overclocking. Nastavis si takty ake ty chces a POZOR - musis zafajknut jedno male policko ktore skoro nezbadas = INCLUDE IN PROFIL. Potom si uz len ulozis profil a mozes si nastavit aby sa ti pri starte systemu zapol ATI Tray Tools a aby sa ti pri starte tohto programu aktivoval aj dany profil a mas o takty postarane. Tak isto to plati aj pri ventilatore lebo v jednom profile mozes mat aj takty a aj rychlosti ventilatora.
ahaaaaaaa
ja som to stale riesil nejak cez game profil a tam to chcelo pomne stale nejaky exac, tak som bol z toho jelen, teraz pozeram ze to uz mozem dole v tom okne ulozit ako profil, thxxxxx
Lebo ten moj herkul celkom kuri, predsalen je to karta z vyssich kategorii no a kedze sa absolutne nehram tak zbytocne kuri a zbytocne huci, takto som to do teraz stale manualne zmenil pri starte pc