vizera to na sprasene ovladace, kazdopadne tento problem pocujem prvy krat. mas nainstalovane vsetky ovladace od dosky a zariadeni? predpokladam ze si natiahol najnovsi ovladac... no nic, ale ked si citam tvoj podpis, tak sa mi nezda ze asrock ma k dispozicii chipset rs600, ten pokial viem, ma len dfi ma moznost osadzovat tymto chipsetom dosky... no nic. poradit ti neviem, ale fakt by som ti poradil kupit nejaku normalnu vykonnu grafiku, a nie ten sunt co tam mas... (ak voooobec nehras, tak nejaky lowend, napr hd2400xt...)
// takze som trochu badal, a zistil, ze tato asrock (uplny shit vyrobca) ma rS600, a dfi ma licenciu na rD 600 takze som nepostrehol vydanie osekaneho rd>rs. tak nic...
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for"
Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC |