zapneš PC, načíta bios, urobí HW kontrolu, naskočí logo načítavania Windows po cca. 5 sekundách zmrzne nehýbe sa - o 3 sekundy na to vyhadzuje BSOD s chybov v driveri atikmpag.sys - skúsil som nainštalovať driveri, či už cez DriverCure,z MS update, či z originál CDčka od ATI alebo aj z ich oficialnej stránky výsledok stále rovnaký (taktiež som skúšal verziu najnovšiu aj 10.2 keďže viacerí avizovali, že od 10.3 im niečo lagovalo) - skúsil som aj manuálne vymazať ten atikmpag, systém nabehol bez problémov avšak je to s najväčšou pravdepodobnosťou driver pre zmenu rozlíšenia a teda ho nejde zmeniť na optimálne ...
čo sa týka systému tak :
- WINDOWS 7 64bit SP1 (pred dvoma dňami nainštalovaný, kvôli objaveniu a márnej snahe riešiť hore popísaný problém) - nainštalované základné programy (VLC,Winamp,utorrent,burnaware,pspad,totalcmd,...) - z MS Update nainštalované všetky apdejty - Z MS Update sa nainštalovali aj ovládače - používam len jeden monitor 23"W LG W2363V
Ak niekoho niečo napadne, napíšte. Ak som niečo zabudol, doplním Ďakujem vopred
+ skúšal som aj neinštalovať Catalyst ale odinštaloval som ATI Catalyst aj s drajvermi. Stiahol som najaktuálnejší a nainštaloval ho, konkrétne Display Driver nainštaloval ho a systém sa spustil ALE nemôžem zmeniť rozlíšenie obrazovky! Ak nainštalujem aj OpenCL Driver, reštartujem PC a zase tu mám tú istú BSOD...