Ahojte. Stiahol som si Audacity 1.3.8. BETA, doma nainstaloval, (nahrava to skutocne perfektne). Potom som si instalacku (tu istu) hodil na USB a zaniesol do skusobne kedze sme potrebovali nieco nahrat, nainstalujem audacity, pokusim sa spustit a vyhodilo : Error (neviem uz kolko, myslim ze nejak 14000), a hlasku v tom zmysle, ze audacity.exe nejde spustit pretoze je zle nakonfigurovane/poskodene, reinstalacia programu moze tento problem vyriesit (blabla
). Nuz na odporucanie som skusil reinstall programu, neuspesne. Nasledovalo niekolko restartov pc a reinstallov, samozrejme neuspesne. V tom mi do hlavy trklo, ze zvukovka sa zo slotu zvykne vysuvat, ci nieje problem v tom, ak sa audacity pri instalacii konfiguruje a vyhladava zvukove zariadenia, malo by to pomoct nie? Skusil som prehrat MP3, WMP vyhadzoval nieco v tom zmysle ze nemoze najst nainstalovane zvukove zariadenie/poskodene drivery. V tom momente som si bol isty. PC som odpojil od prudu, zvukovku vyndal a preistotu dal do ineho PCI slotu, PC nabehol, WMP uz bezal spravne, ziadne chybove hlasky, pri starte win oznamil ze nasiel zvukove zariadenie (bublinka pri hodinach). Nasledoval uniinstal audacity, este jeden restart (pre istotu), instalacia audacity, no stale to iste. Any solutions? THX