Stránka: 1 z 2
| [ Príspevkov: 38 ] | 1, 2 |
Registrovaný: 25.01.13 Prihlásený: 09.01.25 Príspevky: 4844 Témy: 23 | 23 Bydlisko: Žilina |
ten prvý výber (r1 +zosík) sa páči aj mne,tažko nájdeš lepšiu kombináciu v tej cene,vidno že máš prehľad
|
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 09.01.25 Príspevky: 14268 Témy: 315 | 315 Bydlisko: Bratislava |
A maju to byt sluchadla na von, alebo na doma ? Aku hudbu pocuvas ?
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
|
Do roboty sa mi to nechce brat , bol by moc viditelny. Chcel bych pocuvat hlavne doma v posteli ked dojdem z roboty. POcuvam Nu-Metal,Hard Rock,Trance,Techno, alebo vam vypisem autorov od ktorych pocuvam hudbu: Armin van buuren, Alex Morph,Luetzenkirchen,Dj hell,Sima Deep,Carl Cox,DJ Ladida,Dj Lucca,Klaudia Gawlas,Marcus Schulz,Eric Sneo,Pendulum,Prodigy,Dj Tiesto,ATB>>> Prevazne Trance,Techno Airbourne,Bullet for my Valentine,Celldweller,Disturbed,Avenged Sevenfold,Metallica,Slipknot,Ramstein,Evanescene>>> Tie tvrdsie Andrea Bocelli,Madonna,Tatu,Red Russian Army*Alexandrovci,Royksopp Soundtracky z roznych filmov a hier z kazdeho len po 1 az 5 skadbach, zanre casto striedam,nepocuvam cely album len niektore vybrane pesnicky. Ten Ipod nema boviehake zvukove podanie,mam pocit ze moja byvala MP3 SONY bola lepsia. S EQ to znie dost divne. MP3 nebudem menit ,160GB je dost. Smith Wesson píše: ten prvý výber (r1 +zosík) sa páči aj mne,tažko nájdeš lepšiu kombináciu v tej cene,vidno že máš prehľad prelistoval som niektore fora po google, zosik som vybral cistou nahodou. A tak som zvazil , ci bude ta R1 dobra na pocuvanie hudby , podanim svojho zvukoveho prejavu/pomeru ceny.
|
|
Registrovaný: 10.09.08 Prihlásený: 24.10.23 Príspevky: 2201 Témy: 125 | 125 Bydlisko: Harlow England |
Bude až veľmi rozoznateľný zvuk tých druhých Sony za 70€ oproti mojim terajším ajays two? Lebo sa mi tie biele strašne páčia, tak sa pýtam len tak čisto informatívne. Btw tie prvé Sony majú v Nay o 13euro lacnejšie, ak je v Trnave Nay, skús tam zájsť, možno majú aj na vyskúšanie, predsa len to nie sú slúchadlá za 10euro. A k tým druhým, tiež som našiel lacnejšie, skús sa pozrieť, ak to nemusí byť len a len z alzy. http://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-v55/Tu v UK som tie v55ky našiel najlacnejšie za 46libier, asi ich vezmem, lebo tie slovenské shopy asi neposielajú do zahraničia. Ak Ti tá kúpa neponáhla, tak počkaj a napíšem potom, že ako hrajú, aj keď je pár recenzií na nete. Napr. http://www.doucha.sk/recenzie/test-sony-mdr-v55
_________________ Laptop Asus TUF A15 Ryzen 5 4600 1650 Ti 4GB 8GB RAM 512gb ssd |
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 09.01.25 Príspevky: 14268 Témy: 315 | 315 Bydlisko: Bratislava |
MAREK17 píše: Do roboty sa mi to nechce brat , bol by moc viditelny. Chcel bych pocuvat hlavne doma v posteli ked dojdem z roboty. POcuvam Nu-Metal,Hard Rock,Trance,Techno, alebo vam vypisem autorov od ktorych pocuvam hudbu: Armin van buuren, Alex Morph,Luetzenkirchen,Dj hell,Sima Deep,Carl Cox,DJ Ladida,Dj Lucca,Klaudia Gawlas,Marcus Schulz,Eric Sneo,Pendulum,Prodigy,Dj Tiesto,ATB>>> Prevazne Trance,Techno Airbourne,Bullet for my Valentine,Celldweller,Disturbed,Avenged Sevenfold,Metallica,Slipknot,Ramstein,Evanescene>>> Tie tvrdsie Andrea Bocelli,Madonna,Tatu,Red Russian Army*Alexandrovci,Royksopp Soundtracky z roznych filmov a hier z kazdeho len po 1 az 5 skadbach, zanre casto striedam,nepocuvam cely album len niektore vybrane pesnicky. Ten Ipod nema boviehake zvukove podanie,mam pocit ze moja byvala MP3 SONY bola lepsia. S EQ to znie dost divne. MP3 nebudem menit ,160GB je dost. Smith Wesson píše: ten prvý výber (r1 +zosík) sa páči aj mne,tažko nájdeš lepšiu kombináciu v tej cene,vidno že máš prehľad prelistoval som niektore fora po google, zosik som vybral cistou nahodou. A tak som zvazil , ci bude ta R1 dobra na pocuvanie hudby , podanim svojho zvukoveho prejavu/pomeru ceny. Skus si pozicat http://sluchadla.heureka.sk/beyerdynamic-dt-990-pro/ . Su pomerne vyrovnane, ale tych bassov maju dost a hlavne su dost rockove. Pripadne skarede a menej pohodlne, no zvukovo vzhladom na cenu vynikajuce http://sluchadla.heureka.sk/fostex-th-7/
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
Registrovaný: 25.01.13 Prihlásený: 09.01.25 Príspevky: 4844 Témy: 23 | 23 Bydlisko: Žilina |
fAk3 píše: Bude až veľmi rozoznateľný zvuk tých druhých Sony za 70€ oproti mojim terajším ajays two? Lebo sa mi tie biele strašne páčia, tak sa pýtam len tak čisto informatívne. Btw tie prvé Sony majú v Nay o 13euro lacnejšie, ak je v Trnave Nay, skús tam zájsť, možno majú aj na vyskúšanie, predsa len to nie sú slúchadlá za 10euro. A k tým druhým, tiež som našiel lacnejšie, skús sa pozrieť, ak to nemusí byť len a len z alzy. http://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-v55/Tu v UK som tie v55ky našiel najlacnejšie za 46libier, asi ich vezmem, lebo tie slovenské shopy asi neposielajú do zahraničia. Ak Ti tá kúpa neponáhla, tak počkaj a napíšem potom, že ako hrajú, aj keď je pár recenzií na nete. Napr. http://www.doucha.sk/recenzie/test-sony-mdr-v55bude dosť podobný charakterom/výrazné basy ale zvukovú scénu budú mať vačšiu Sony
|
|
Ale teraz neviem, ci ti ide o image a prenosnost, alebo len o kvalitu zvuku ... Co tieto ? http://sluchadla.heureka.sk/shure-srh940/Nie su ani moc narocne a zahraju aj z iPodu
|
|
nejde mi o nejaky imidz ale o zvukovy prejav.
|
|
No tie Senny vzhladom an cenu nijak zazracne hrat nebudu. V tejto cene by som si uz nejake sluchadla pozical a skusal, ale ako som pisal, rockovejsie su napr Bayerdynamic DT990 PRO (tie mam, takze keby si bol z okolia BA, mohol by si si ich skusit), DT 880. Tie Shure maju este vyrovnanejsi zvuk, ale rock tiez zvladnu s prehladom. Konstrukcia je trochu horsia. Na elektronicku hudbu nijak zvlast kvalitne sluchadla nepotrebujes, resp v tejto cenovej kategorii ju zahra cokolvek, akurat ti mozu chybat bassy aj ked mne osobne nechybaju ani na K701 o ktorych sa vravi, ze ziadne nemaju Tu je ale stale rec o sluchadlach na doma.
|
Na frekvencny rozsah sa vyprdni, ten nic nehovori. To, ze sa nieco predava neznamena, ze je to aj kvalitne. Na rock a vsetky tie buchacie zalezitosti ti stacia aj DT 990PRO. SRH 940 budu hrat lepsie, ale maju menej bassov a trochu nudnejsi prejav. Su viac analyticke. Okrem toho su uzatvorene, co mne nevyhovuje, ale toto musis posudit sam. V kazdom pripade, DT 990 by som urcite skusil. Sluchadla si mozes pozicat domov napr: http://www.sluchatka.net/http://www.hifisluchadla.sk/
|
Beyerdynamic DT 990 by som ani neskúšal,pc ani ipad ich dostatočne nevybudia(impedancia 250 ohm),kúp si radšej univerzálne slúchadlá,ktoré pripojíš k hocakému zdroju a budú hrať dynamicky (Sony 1r )
|
|
On to chce aj s AMPom.
|
Registrovaný: 25.01.13 Prihlásený: 09.01.25 Príspevky: 4844 Témy: 23 | 23 Bydlisko: Žilina | |
To Fiio by ich kludne potiahlo. Nemozes pozerat len na ohmy. Moje K701 su myslim 64 ohmove a su daleko narocnejsie na budenie nez DT 990 a cokolvek do 300eur Okrem toho nik nepovedal, ze kupi Fiio E6. E6 ma horsi DAC nez iPod, takze by si ten zvuk skor pokazil.
|
|
tak potom poradte kombinaciu schuchadla+AMP ktore by vedel potiahnut ipod,a zvuk nebude skaredy.
co sa tyka tej impedancie ? 250 Ohms je uz dost vela. Neviem ci ta Fiio E6 bude vhodna k Ipodu. Po akych parametroch sa mam obzerat po internete? bez AMPu by Ipod asi nepotiahol take silne schudadla , chcelo by to silnejsi AMP.
|
|
Registrovaný: 10.09.08 Prihlásený: 24.10.23 Príspevky: 2201 Témy: 125 | 125 Bydlisko: Harlow England |
Tak objednal som tie biele V55ky, potom napíšem, že aký mám pocit ... btw http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-MDR-1r-L ... AA:GB:3160dal som bid za 80libier, bol som celý deň v práci a niekto ma outbidol o 2 libry ... nové za 82libier, žasnem
_________________ Laptop Asus TUF A15 Ryzen 5 4600 1650 Ti 4GB 8GB RAM 512gb ssd |
|
MAREK17 píše: tak potom poradte kombinaciu schuchadla+AMP ktore by vedel potiahnut ipod,a zvuk nebude skaredy.
co sa tyka tej impedancie ? 250 Ohms je uz dost vela. Neviem ci ta Fiio E6 bude vhodna k Ipodu. Po akych parametroch sa mam obzerat po internete? bez AMPu by Ipod asi nepotiahol take silne schudadla , chcelo by to silnejsi AMP. Zober Sony MDR1RB zatiaľ bez zosíku,na Ipod by ich impedancia a citlivosť mala byť dostatočná a zvukovo ako Johnny spomínal by si asi moc neporiešil-napr. na Fiio E1 vraj hrajú niektoré slúchadlá lepšie,iné zase horšie,hlavne tie s nižšou impedanciou. Dávať 100€ za zosík sú zase vyhodené peniaze,to už radšej lepšie slúchadlá,kameň úrazu bude integrovaná zvukovka v pc, ak ich tam budeš dávať častejšie tak kúp nejakú lacnejšiu zvukovku napr. ASUS Xonar DG. Mimochodom,keď už Bayery,tak tieto vypadajú zaujímavo a majú 16 ohmov http://www.gigastore.sk/pouze-sluchatka ... -spl-96db/keď sa ti Sony nebudú páčiť tak ich do 14 dní môžeš vrátiť a skúsiť tieto
|
|
Registrovaný: 25.01.13 Prihlásený: 09.01.25 Príspevky: 4844 Témy: 23 | 23 Bydlisko: Žilina | |
E6 k iPod vhodna nebude, pretoze ma horsi DAC nez samotny iPod. No a co sa zvysku tyka, tam sa uz opakovat nebudem. Pokial chces sluchadla jednoduche na vybudenie, tak Shure SRH940. Netusim kolko maju ohmov, ale rozohra ich aj iPod. K tym omom este tolko, ze 250ohmove na rozdiel od 32ohmovych zahraju pekne aj s horsim zosilnovacom, akurat nebudu robit taky kraval. Na doucha.sk testuju aj DT990 ktore su podla nich lepsie
|
Johnnny píše: E6 k iPod vhodna nebude, pretoze ma horsi DAC nez samotny iPod. No a co sa zvysku tyka, tam sa uz opakovat nebudem. Pokial chces sluchadla jednoduche na vybudenie, tak Shure SRH940. Netusim kolko maju ohmov, ale rozohra ich aj iPod. K tym omom este tolko, ze 250ohmove na rozdiel od 32ohmovych zahraju pekne aj s horsim zosilnovacom, akurat nebudu robit taky kraval. Na doucha.sk testuju aj DT990 ktore su podla nich lepsie ale píšu aj Dal som slúchadlá vyskúšať mnohým poslucháčom – laikom, no tí ich vôbec neocenili.
|
|
Ano a na zaklade toho sudis co ? Ked das laikovi otestovat audio sustavu za 10 000 eur, povie tie, ze jeho 5+1 genius hraju lepsie, pretoze maju viac bassov. Toto je rovnaky pripad. Kazdy kto o sluchadlach nieco vie a pocul ich ti povie, ze hraju skvele, akurat na moj vkus uz maju viac bassov nez by mat mali(co je ale u mna skor problem zdroja). SONY su skor imageove sluchadla.
Laik uznava Monster Beatsy, takze by som ich mozno tiez zaradil do vyberu.
|
|
fiio E70k + Sony MDr-1r? pripadne senny momentum. Prepocital som to bude to asi cez 300E
|
|
Ked uz tak ide o design a mas moc penazi, skus este tieto: http://sluchadla.heureka.sk/akg-k551/V kazdom pripade, tie sluchadla by som si skusil, pretoze takto strileas naslepo.
|
|
kde si ich mozem odskusat? v nay neviem ci budu mat vsetky modely na odskusanie. Chceto casu. Neviem ktore mi sadnu lepsie. Zosik som vybrat ten E07K Sonicka hraju neutralne , takze neviem povedat . MOzno youtube by poznalo odpoved
Viac sa naklanam k SONy MDR-1RB
|
|
mozes si ich pozicat napr na sluchatka.net, aj ked SONY tam asi mat nebudu, takze jedine kupit a pripadne vratit. SONY nie su uplne neutralne, ale trochu bassovejsie. FiiO E07 je uplne v pohode.
|
|
Dneska som skusal tie SOny MDR-V55 v Nay ale nemali na oskusanie 1R , tak som zobral tie 1R. Casom dokupim tu E07K. Mam na vas otazku ,vyrabaju interny zosilnovac do Pci alebo Pcie (ako Pcie Graficke karty s napajanim ) Davnejsie som zistil ,ze lepsie hra SAMSUNG galaxy S3 ako Ipod Classic 160GB
|
|
slúchadlový zosilovač obsahuje napr. Asus Xonar DG zvuková karta do pci slotu
|
|
Stránka: 1 z 2
| [ Príspevkov: 38 ] | 1, 2 |
|