kmsa píše:
By ma zaujimalo akym systemom je spravena kontrola ci mi dana osoba zaplatila istu sumu na bankove konto aby som vedel ako platim za net
Môzte napisat aj nejaky zdrojak keby nahodou ste nasli na nete ako sa to da alebo daco vlastnorocne napiste(viem ake je to tazke
)
tvojej otázke celkom nerozumiem, ak tebe niekto platí
Citácia:
...ci mi dana osoba zaplatila...
tak si to zistíš na svojom účte,
ak ty platíš niekomu cez ďalšiu osobu,
Citácia:
...aby som vedel ako platim za net ...
tak môžeš zistiť len to či tvoje peniaze boli odoslané z tvojho účtu, informácie o cudzích účtoch ti nikto neposkytne, takže ti neostane iné, len sa o tom priamo u danej osoby informovať, možno ešte existuje u banky služba, ktorá ťa na požiadanie (a pravdepodobne nie zadarmo ???) bude informovať o skutočnom doručení tvojich peňazí na daný účet, ak chceš presnejšie informácie, prečo sa neinformuješ u konkrétnej banky, prípadne inej inštitúcie, (pošta) ktorá tieto tvoje transakcie zabezpečuje?
k tvojmu ďalšiemu problému (server na vlastnom PC-test scriptov)
prečo si nenainštaluješ už hotové a zladené produkty? je ich niekoľko,
ja používam EasyPHP, niekto tvrdí že nie je aktuálna verzia k dispozícii, ale aktualizovať to už nie je problém, alebo wampp, či xampp, o tých som sa neinformoval, ale možno majú aktuálnejšie verzie, a možno v niečom sú aj komfortnejšie ako easyphp,
čo sa týka vlastného nastavenia, to je výsostne individuálne, a myslím si, že je zbytočné ti posielať php.ini, či iný súbor, vždy záleží na tom, aké hodnoty má tvoj budúci hostingový server nastavené, a tiež ktoré verzie používa, a na to ti poslúži phpinfo, kde si môžeš zistiť nastavenia serveru tvojho (budúceho) hostingu, a podľa toho si nastaviť aj svoj testovací server